7. elokuuta 2010

Ulvilan Hansamarkkinat

Heräsin tänä aamuna kello 5:00 ja olen lievästi sanottuna melko kuollut tällä hetkellä.
Kameraan tarttui kuitenkin niin kivoja kuvia Ulvilan Hansamarkkinoilta, missä oltiin tänään mamin ja Jaden kanssa myymässä, että oli pakko kirjoittaa vielä pieni postaus. :)

Meidän värikäs koju - kuten aina. Äidin neuleet kyllä herättää aina kiinnostusta - ja ilostusta. :)

Sain vallata pöydän toisen puolen ihan ite. Mami säätää taustalla.

Väsytti, mutta oli mukavaa.

Otin kaikki Isabellan maalamat ja tekemät puunappikorut mukaan. Ihmettelen suuresti, ettei näitä mennyt kaupaksi ainuttakaan! Olisin ainaki ite ostanut, hmph!

Jade oli nättinä linnanneitona.Dokumentaatiota taistelunäytöksestä.
Tapahtuma oli Kokemäenjoen rannassa. Siellä bongailin aika monta sorsaa.

Ihana pieni lammas, Ramses. Oli ehkä maailman söpöin lambi, varsinkin kun ihmetteli mua ja mun kameraa pää kallellaan. ♥

Keskiaikaisesti pukeutuneita lapsia idyllisesti koivun juurella.


Olipa päivä. Kivasti meni korujakin kaupaksi! Nyt tää tyttö painuu pehkuihin, hyvää yötä!

9 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Huh, oli varmaan kuuma päivän myydä!

Nuo äitisi neuleet näyttävät kiinnostavilta, missä niitä pääsisi näkemään livenä?

Kun nyt itse teen noita koruja ja muuta sälää, niin kiinnostaisi tietää, mistä saa tietoa näistä kaikenlaisista markkinoista sun muista tapahtumista, joissa tuotteita voi myydä. Olen niin noviisi näissä asioissa.

Ninni kirjoitti...

Ollut ihan kaunis sääkin teillä! :) Ja huomasin tuosta sinunkin kuvastasi, että sinullakin on tuollainen ihana vyölaukku! Onko fairyfactorin vain Omeebashopin? Menin itse tekemään omani, aina on pakko kokeilla tehdä ennen ostoa, ja täytyy sanoa että olen tyytyväinen omaani, mutta haluaisin kyllä ostaa sellainen myös. Onneksi ystäväni ystävä on osaomistaja Omeebashopille, joten voipi olla että talven aikana ostan sellaisen ihan oikeesti ;) Mutta kuva omastani alta "Ompeleminen. Muu käsityö".
Itsellä festivaali-koju varattuna syyskyyn lopulle, toivottavasti ilmat suosivat vielä silloinkin.
Ja tuo äitisi tekemä oranssi "puku" takanasi on HYVIN Kiinnostavan näköinen!!! ;)))

Gesi kirjoitti...

SusuPetal: Päivä oli juuri sopiva, katoksen alla ei liian kuuma päässyt tulemaan.
Neuleet on jänniä ja vielä jännempi on tuo ajatus niiden takana. Äiti kiertää kaiken maailman messut, torit ja tapahtumat. Seuraavaksi taisi olla Hämeenlinnan keskiaikatapahtumassa 21.-22.8.
Jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta: http://mainiemi.com/

Gesi kirjoitti...

Ninni: Ei ole kummankaan! Meinasin tilata Omeebashopista, mutta Hanna tais olla just silloin kiertämässä jossain maailmankolkassa. Ostin tuon siis Auringosta Itiksestä. Maksoi kai 25e. Meinaan kyllä hankkia vielä sen Omeebashopin vyön, jossa on sellainen kivi takaosassa. Oon ihaillut sitä jo monta vuotta ja vaikka Hannan tunnenkin, niin jostain syystä en ole vieläkään sitä ostanut.
Mihin festareille olet menossa myymään?

Nii ja SusuPetal vielä: Mäkään en oikeen tiedä aina noista tapahtumista. Olis hyvä jos olis sellainen sivu, josta näkis kaikki!
Ite saan tiedon noista melkein aina äidin kautta. Sitten kun käyt noissa myymässä niin ne tapahtumanjärjestäjät ilmoittaa niistä etukäteen sähköpostilla. Joskus varaa automaattisesti sen pöydänkin sulle, jossa oot ollut aiempana vuonna myymässä. :)

Ninni kirjoitti...

Tai no, oikeastaan ovat enemmän karnevaalit, tää kuumuus sumentaa jo sanavarastoakin, nähtävästi ;) Asun siis Lohjalla, ja täällä jokavuotinen Omenakarnevaali, tänä vuonna paikka on muutettu museo-alueelle, ja sinne etsittiin kojumyyjiä, joten sinne menen sitten oman äitini ja erään toisen kanssa. :)

maria kirjoitti...

Voihan vitsit! Kävin lauantina juurikin kyseisillä markkinoilla (täkäläinen kun olen) ja näin teidän pöytänne. Ajattelin mielessäni että onkohan joku helmettiläinen nuo korut tehnyt, mutten rohjennut kysyä. Voi harmi kun en älynnyt noista ihanista puukorviksista, joita täällä blogissakin olen nähnyt, että kyseessä olet sinä. :/ Olisi ollut niin kiva jutella!
Terkuin mustikkainen Helmetistä. :)

Markkinoilla oli muuten toinenkin koju, jossa oli tehty ilmeisesti peyoteputki -tekniikalla pitkiä kaulakoruja siemenhelmistä. Tiedätkö/tunsitko kuka oli korujen takana?

Gesi kirjoitti...

Wau, mahtavaa! No seuraavalla kerralla sitten moikkaillaan, eiks vaan? ;)
Oon kovasti sunkin blogia seuraillut, olisi tosiaan kiva jutella joskus!

En itse ehtinyt kauheasti kiertelemään, joten en hoksannut toista korutaiteilijaa. Joku asiakas kyllä kertoi, että jossain toisessa kojussa oli helmitöitä. Yritin vähän etiskellä, muttei näkynyt. :(

maria kirjoitti...

Jep, ensi kerralla kyllä jo varmaan osaan tunnistaa ja tulla juttusille. :D :)

Se toinen koruilija oli vähän siellä pidemmällä mitä teidän koju. Lisäksi oli itse punomiansa rouheita ketjuja myymässä eräs isoveljeni kaveri. Taisi vielä lasiriipuskorujakin olla jossain pöydässä myynnissä? Aika paljon koruja siis, mutta kaikki mukavan erilaisia. :)

Gesi kirjoitti...

Sen ketjukaverin näin, mutta oli kauhee hoppu takas kojulle, niin en ehtinyt jäädä kattelemaan. Ihan totta, kaikki tosi erilaisia - mikä tietenkin loistava asia!