17. elokuuta 2010

Siskolle

Ei minun siskolleni, (vaikka molemmat totisesti haluaisin hukuttaa lahjakoruihin) vaan tämä setti oli tällä kertaa tilaustyö, joka meni työkaverin siskolle syntymäpäivälahjaksi. Setissä kaulakoru, korvikset ja nilkkakoru.
Onneksi omilla siskoilla on myös piakkoin synttärit, toisella tosin jo ensi viikolla. Apua, tulee kamala kiire, kun oman tyttärenkin synttärit on vain kolmen päivän päästä ja neidin lahjakoru vielä kesken!

Lahjan saaja halusi ruiskukan värisiä, ei ihan pyöreitä helmiä ja nämä lasihelmet oli parasta mitä löytyi. Ei tule mitään tuon värisiä kivihelmiä äkkiseltään mieleen. Siniset helmet saivat seurakseen Helmiliinan upeita ja todella hyvälaatuisia makeanvedenhelmiä, Balin hopeiset kukkalinkit sekä hopeaa.
Sisko oli napannut toivotun mallin jo aikaisemmin tekemästäni kaulakorusta, joten tämä setti oli suht helppo toteuttaa. :)


Ruiskukan sinisen olen kokenut todella vaikeaksi väriksi, koska itselleni se ei sopisi ollenkaan. Nämä lähtivät vasta hetki sitten saajalle, joten en ole vielä kuullut palautetta. Jännittää... varsinkin miten tuo nilkkakorun erikoinen ja muunneltava säätösysteemi toimii käytännössä.

Ei muuta tällä kertaa. Hopeahommissa mennyt viime päivät. Alkaa olla jo ikävä helmiä, joten ehkä seuraavaksi taas niitä!

Ei kommentteja: