24. marraskuuta 2010

Keijufetissi

Oltiin tänään koko päivä kotosalla Jaden kanssa. Tyttö on ollut koko viikon pipinä, vietettiin tänään ekaa kuumeetonta päivää. Parasta oli se, ettei tarvinnut lähteä ulos lumimyräkkään koko päivänä, vaan saatiin katsella sitä ikkunasta kuuma mustaherukkamehumuki kourassa.

Mukavaa oli myös se, että Gemshow-onlinen perustarvikepaketti kolahti vihdoin postiluukusta. Oli jo niin kova ikävä hopeisia daisyja, että iloisen jälleennäkemisen johdosta tartuin heti tuumasta toimeen. Talvinen sää taisi vaikuttaa kylmiin värivalintoihin. Hopean lisäksi korussa vuorikristallia ja sinisiä makeanvedenhelmiä.


Olenko kertonut koskaan, että mulla on ehkä maailman isoin keijufetissi? Kerään pieniä keijukoristeita pienen keijukaistyttöni kanssa, mutta aina välillä kissat käyvät sabotoimassa keijuhyllyn kiipeämällä sen päälle niin, että se romahtaa alas. Tämä saippuakuplan päällä istuva keiju on yksi harvoista, joka on säilynyt ehjänä. Muiden siivet olen muutamaan otteeseen ehtinyt pikaliimailla takaisin. Tarvitsisin keijuilleni jonkin turvallisemman säilytyspaikan...

Askarreltiin koko aamupäivä hamahelmistä kaikenlaisia juttuja joulumyyjäisiin. Aika ihana tuo Jaden tekemä "pikkutyyppi", jolla on tosi korkea ja värikäs hattu päässä. :DSellainen päivä se. :)

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Iih! Ihana pikku tyyppi! :)

Gesi kirjoitti...

Se on kyl kieltämättä aika söpö. Jos saisin edes hitusen Jaden mielikuvitusta, tekisin varmaan huikeita luomuksia. :D