25. marraskuuta 2010

Talviteema jatkuu

Nyt näköjään iski inspiraatio ja niin iski flunssakin. Tekisi mieli tehdä vaikka mitä, mutta 38 asteen kuumeessa ei oikeen jaksa. Se Jaden flunssa taisi tarttua muhun nyt...  :(

Eilen sain onneksi aika monta korua valmiiksi ja tänään oli loistava kuvauskeli! Tai no, niin loistava kun marraskuussa voi olla.

Talven värimaailman inspiroimassa piiitkässä kaulakorussa on sinisiä lasihelmiä ja lumikvartsia. Päässä roikusteleva lumikvartsinen kallankukka olikin hilloutunut laatikossa jo ainakin pari vuotta. :)
Tässä vielä toinen kuva, josta pääsee paremmin hahmottamaan kokonaisuuden. Kovin imartelevaa kuvaa en korusta saanut kelistä huolimatta. Tämä on luonnossa paljon kauniimpi ja saattaakin olla, että pidän tämän itselläni. :)


Lisää jäätä ja lunta. Tässä rannekorussa makeanvedenhelmiä, kirkkaita swarovskeja ja hopeaa.

Arkistoista löytyy näemmä vielä muutamia koruja, joita en ole ehtinyt esitellä. Tämä taitaa olla pari kuukautta vanha kuva ja koru, mutta sopi hyvin tähän teemaan. Valkoisia lasihelmiä klassisesti kahdessa rivissä sekä metalliset osat. Vähän huonolaatuinen kuva kylläkin...

5 kommenttia:

Nafisan kirjoitti...

Oih! Onpas tuo ekan kuvan koru ihanan herkkä ja kaunis, hyvin sopii talveen! Kuin jääkukkia ikkunassa! ♥

Gesi kirjoitti...

Kiitos Nafisan. <3 Minullekin tuli mieleen jääkukat.

Riina kirjoitti...

Todella kaunis tämä ensimmäinen! <3

Elina kirjoitti...

Kauniita! Erityisesti tykkäsin ylimmäisestä herkästä kaulakorusta.

Gesi kirjoitti...

Kiitos Riina ja Elina. :)