11. marraskuuta 2010

Peruskauraa

Pahoittelen jälleen pitkää hiljaisuutta. Siihen on montakin syytä. Ensinnäkin aikani on ollut aika kortilla koruilun suhteen. Fysioterapeutin määräyksellä mun pitäisi alkaa harrastamaan liikuntaa kolme kertaa viikossa, jotta tämä käsi ja hartiat/niska paranisi vihdoin kokonaan.
Siksipä olenkin rehkinyt töiden jälkeen salilla, uimassa ja joogassa, ja varmaan ymmärrätte, ettei energia näiden päivien jälkeen enää riitä koruiluun. :(
Toisekseen en ole saanut mitään koruja kuvattua tämän pimeyden takia. Kuvaan aina korut luonnonvalossa ikkunalaudalla, mutta minkäs teet kun pimeä tahtoo tulla jo kolmen-neljän maissa kun pääsen vasta töistä kotiin.
Nämä seuraavat kuvat on otettu tänään melko hämärässä, joten kuvia piti käsitellä aika reilulla kädellä. Ehkä niistä nyt jotenkin selvää saa. :)

Eli tosiaan viime aikoina vähäisen koruilun saldo on ollut lähinnä peruskauraa.
Kaulakorussa simppelisti vaaleansinisiä lasihelmiä ja eri kokoisia ametisteja. Hopeoidut osat.


Värjätyt jadehelmet ja messinkiä.


Sama tarina näissä vaaleanpunaisissa.


Hopean väriset helmilinkit ovat tinaa, koukut hopeoidut ja helmet karneolia. Nämä ei mielestäni oikein onnistuneet...


HuomHuom! Muistakaas kaikki lukijat osallistua tuohon edellisen postauksen arvontaan! Kaulakorun arvonta suoritetaan huomenna, blogini syntymäpäivänä 12.11. Kellonajasta en osaa vielä sanoa, mutta menee luultavasti iltaan, koska olen seiskaan asti Kaapelitehtaalla hopeariipuskurssilla.

2 kommenttia:

Nafisan kirjoitti...

Toivottavasti liikunta auttaa! Minusta nuo punahelmiset korvakorut ovat ihanat :)

Gesi kirjoitti...

Kiitokset Nafisan. <3