7. joulukuuta 2010

Kalenterin välissä muutakin...

No nyt olisi vähän muutakin esiteltävää tässä korujoulukalenterin lomassa. Kalenteria on kyllä kiva puuhata ja postauksia on helppo tehdä etukäteen ja ajastaa ne vaikka moneksi päiväksi eteenpäin. Eipähän tarvitse turhia ressailla, jotta ehtiikö joka päivä luukkupostauksen tekemään.

Hyvä ystäväni M pyysi minua tekemään itselleen tyttömäisen avainnauhan tuossa parisen viikkoa sitten. Tällainen söpöliini siitä sitten tuli. :)


Saaja tykkäsi kovasti, lopputulos oli kuulemma napakymppi. :) Aika hyvin siinä tapauksessa, näin tyttömäiset värit kun eivät ehkä ole ominta itseäni. On tämä silti mielestäni aika nätti. :)

Sitten vielä yksi rannekoru, joka ei myöskään ole sitä ominta mukavuusaluettani. Tarkoitan tuota kullanväristä korumetallia. Joskus syntyy näitä koruja, joita ei itse pitäisi. Mutta hei - jokaiselle jotain! :)

3 kommenttia:

Fauna kirjoitti...

Hie, upeita korutöitä Sinulla! Kysyisin millaiseen vaijeriin olet tehnyt avainkaulanauhan, jotta se kestää? Olen aivan noviisi koruasioissa mutta avainnauhan haluaisin tehdä :)
Mukavaa alkanutta vuotta ja voimia!
T. Paula

Gesi kirjoitti...

Käytän aina mahdollisimman laadukasta vaijeria, 49 säikeistä kannattaa ostaa. Omani 100m kelan ostin Thaimaasta, eikä sen säikeistä tai muustakaan ole mitään hajua, mutta ihan parasta vaijeria mihin olen törmännyt. Tuo mystinen vaijerikela on kestänyt niin kauan etten ole pitkään aikaan ostanut uutta, joten en ehkä osaa merkeistä sen kummemmin suositella omakohtaisesti. Accuflex taitaa olla hyväksi havaittua, jos oikein muistan foorumeilta. :)

Gesi kirjoitti...

Ai niin ja jos avainnauhaan käyttää vaijeria, kannattaa ne päät puristella ainakin kahdella crimpillä per pää, että pysyy varmasti kiinni.