4. joulukuuta 2010

Korujoulukalenteri - Luukku 4

Innostus korujen näpertämiseen vei siis todella mennessään hyvinkin pian. Äkkiä huomasin, että koruja oli kertynyt tuhottomasti, enkä enää tiennyt mitä niille olisi tehnyt.
Nykyisen kolleegani Isabellan kanssa sitten ihmeteltiin tilannetta ja mietittiin missä mahdollisesti voisi myydä vähän ylimääräistä varastoa pois.

Joulukuussa 2007 saatiin pöytä Tapiolan joulumarkkinoilta. Tapahtuma järjestettiin ulkona ympäri Tapiolan keskustaa muistaakseni kahtena viikonloppuna peräkkäin. Koko juttu oli loppujen lopuksi täysi fiasko. Ensimmäisenä viikonloppuna pääkaupunkiseutua koetteli vuosisadan talvimyrsky. Telineet ja korut vain lentelivät tuulessa ympäriinsä ja jouduttiin luovuttamaan parin ekan tunnin jälkeen.
Seuraavana viikonloppuna oltiin varauduttu paremmin ja saatiin jopa eräältä perhetutulta näppärä toriteltta lainaan. Vaihdoimme myös "parempaan" paikkaan, jotta saatiin teltalle tilaa ja maksettiin aika paljon ylimääräistä. Kuitenkin paikka oli aivan liian syrjässä, joten kojullemme ei tullut montakaan asiakasta, eikä tuotto ollut kummoinen. :P Tavallaan oli hyvä että ensimmäiset myyjäiset meni kaikessa suhteessa pieleen, opimme monta "älä tee näin" -juttua ja osataan nyt olla tekemättä samaa virhettä enää uudelleen.
Myyntikoju oli kyllä kovin kaunis ja tunnelmallinen jouluvaloineen. Pieni lohtu sekin. :)

1 kommentti:

Ninni kirjoitti...

Voih, onpa kaunis pöytä!!! <3