20. joulukuuta 2010

Korujoulukalenteri - Luukku 20

Pahoittelen joulukalenterin keskeyttämistä. Siskoni poismeno aiheutti sellaisen shokin, etten kyennyt mihinkään moneen päivään. Nyt aletaan ehkä olemaan jo voiton puolella, vaikka suru on vieläkin sanoinkuvaamattoman suuri. Yritän jatkaa kalenterin loppuun, mutta en lupaa mitään.
En sen kummemmin tässä nyt halua asiaa puida tai enempiä kertoilla, koska aiheesta puhuminen tekee liian kipeää, eikä se ehkä kuulu julkiseen jakeluun muutenkaan.
Tämän korusetin olin suunnitellut esitteleväni seuraavaksi, mutta nyt siihen on enemmän aihetta kuin olisin kuvitellut vielä muutama vuorokausi sitten.

Sisko tykkäsi tästä korusetistä niin kovasti, että annoin sen hänelle omaksi kesällä 2009. Korussa lilaksi värjättyä akaattia, mv-helmiä ja onykseja. Metalliosat Tiibetin hopeaa ja korvisten päissä roikkuu erikoiset simpukanpalat.


Lepää rauhassa Sicco-rakas. Toivottavasti tiesit kuinka tärkeä olit minulle. <3

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koitahan jaksaa surussasi! Yritä löytää edes pieni joulun ilo ja muistella hyviä yhteisiä muistojanne!
Itseltäni kuoli veli huumeisiin tossa syksyllä ja ei se suru ole vieläkään helpottanut. Väärin, kun nuoret ihmiset lähtevät liian aikaisin!

Ninni kirjoitti...

Otan osaa suruusi!! Todella, itse olen myös menettänyt siskoni, joka oli kuollessaan 22 vuotias, itseni ollessa 10. Vaikea tosiaan kuvitella että siitä tulee pian kuluneeksi 20 vuotta... Jaksamisia!!! <3

Henna kirjoitti...

Osanottoni ja isosti voimia Sinulle! Rauhoittavaa joulua!

anna kirjoitti...

jaksamista sinulle suureen suruun <3

Riina kirjoitti...

Otan osaa suruusi, paljon voimia myös täältä!

Vikki kirjoitti...

Osanottoni, suru vie todella paljon voimia, joten koeta jaksaa!