7. tammikuuta 2011

Fancya

Fancy jasper, fancy jaspis, intian akaatti.. No mikälie, mutta ehdottomasti yksi lempikivistäni. ♥
Yleensä en tykkää, jos kivilajin kivet ovat liian erilaisia, mutta tässä se ei jostain syystä haittaa. Vihreäkään ei kuulu yleisesti lempiväreihini, joten on aika outoa miksi edelleen rakastan tätä kivilajia niin paljon.

Piiitkä kaulakoru, jossa fancyja, mustia siemenhelmiä ja musta lasiriipus sekä kuparia.
Alkuperäinen suunnitelma ei ihan toteutunut, kun ei löytynyt sopivaa ratkaisua riipusosaan. Voi olla siis, että menee joskus uusiksi.


Oioi, niin nättiä. ♥

Esittelen vielä erään tilauskorun, jossa on käytetty myös samaista kivilajia. Asiakas pyysi lämpimiä ja syksyisiä värejä ja mikä voisi paremmin sopia siihen värimaailmaan kuin fancy jaspis.

Jonna suunnitteli laatan ja korun melkein kokonaan itse. Olen todella positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvin tämä makramen, hopealaatan ja vieläpä säätöketjun yhdistelmä toimii! Harmi, että kuvat on otettu kiireessä, eikä koru pääse kunnolla oikeuksiinsa.
Jätin laatan aika pitkälti rosoisen näköiseksi. Sopii paremmin makramen kanssa, kun ei ole ihan kirkas ja fiini. Saaja tykkäsi myös - koko korusta. :)

2 kommenttia:

http://marjonsivuilut.blogspot.com/ kirjoitti...

Tuo kuparilla höystetty ylin koru ! Ai kun on ihana! Tuo värikäs kivinauha ja kupari ovat kyllä loistava yhdistelmä ja niin vintagemainen <3

Gesi kirjoitti...

Kiitos Marjo! ;)