15. tammikuuta 2011

Hippi on hipille hippi

Tilasin putken ja heishin mallisia kivihelmiä erityisesti miesten koruja varten. Voi että miten tykkäänkin molemmista muodoista! ♥♥♥ Ei saisi varmaankaan sanoa miesten, koska kyllä näitä voi joku hippityttönen ihan hyvin käyttää. Vaikka minä itse!

Tässä maanläheisessä korussa kivinä Brecciated jasper -heishejä tai oikeastaan "rumpuja" tai "tynnyreitä". Ainakin ne myytiin nimikkeellä brecciated jasper drum. Mikähän tässä taas olisi suomennos? Auttakaas taas viisaammat tyhmää. Lisäksi Botswanan akaattia ja hopeoidut metalliosat.Sitten toinen, hieman ohuempi kaulakoru mustaraita akaatti heisheistä sekä karneoli helmistä ja putkista. Metalliosat myös hopeoidut.Eri muotoiset helmet tuovat mukavasti vähän vaihtelua koruiluun. Sanoisin, että olen ihan rakastunut näihin löytöihin. ♥ Mitäs tykkäsitte? :)

2 kommenttia:

Nafisan kirjoitti...

Tuo puna musta on kyllä sellainen, jota itsekin voisin käyttää :) Kauniita helmiä ja hienosti toimii tuo eri kokoisten ja erilaisten helmien yhdistelmeinen :) Unisex-koruja on aina liian vähän, aina ovat kovin sukupuolittuneita (kukat vs. karhun hampaat)...

NoitaMuorin Korupaja kirjoitti...

hienoja on :)
tulee mieleen oma musta putkihelmi viritys, jonka tein muutama viikko sitte ;)