23. tammikuuta 2011

Messinkiä vaihteeksi

Blogissa on ollut melko hiljaista muutaman päivän, kirppistä lukuunottamatta. Kiitos muuten kaikille shoppailijoille! Olen ollut koko viikon tosi kiireinen siskon hautajaisten takia, joten en saanut perjantaihin mennessä paketteja vielä postiin. :( Lupaan että ne lähtevät varmasti huomenna!

Ehdin tänään vihdoin kuvata vähän valmistuneita koruja. Kokosin tähän postaukseen kaikki uudet messinkikorut, niitä onkin tullut tehtyä ihan mukavasti. :)

Kaunis lontoolaisesta helmikaupasta ostettu riipus pääsi pitkän hilloutumisen jälkeen koruksi. Seurana rodoniittia ja lasia. Rodoniitti onkin ihan uusi kivituttavuus minulle. Meistä tulikin heti ihan hyvät kaverit. :)

12 milliset ruusukvartsit ja 6 milliset granaatit.


Korean jadea


Lasirondelleja ja sydämenmuotoiset messinkilaatat. Noita laattoja kyllä tekisi mieli takoa vähän.. ;)


Sellaista tänään. Huomenna uusi päivä ja uusi postaus. :)

4 kommenttia:

Nafisan kirjoitti...

Osanottoni, ja ei minua ainakaan haittaa, että posti viivästyy noin tärkeän asian takia. Tiedän tunteen kun menttää läheisen, joten voimia. Suru ei koskaan helpota, mutta muistot onneksi eivät katoa ihmisen mukana.

Gesi kirjoitti...

Kiitos ymmärryksestä Nafisan. Hautajaiset oli eilen ja vaikka ikävä ja suru on edelleen sanoinkuvaamaton, luulen että sain surutyölleni jonkinlaisen lopun kun pääsi hyvästelemään siskon viimeisen kerran.

Peikkonen kirjoitti...

Kaulakorussa toistuvat kauniisti riipuksen värit, sydänkorviksissa tosi kiva malli. Minultakin osanotto, en ole saanut sitä vielä sanottua vaikka ihan itketti sun kirjoitus silloin kun siskosi kuoli. Kyllä hän varmasti tiesi että oli sinulle tärkeä.

Gesi kirjoitti...

Peikkonen: Eipä sitä itsekään osaisi oikein mitään toiselle sanoa tällaisessa tilanteessa, eikä sitä tarvitsekaan. Ei niitä oikeita sanoja taida olla olemassakaan.

Kyllä hän tiesi ja minäkin tiesin että olin hänelle tärkeä. Olimme hyvinhyvin läheisiä. Menetin siskon lisäksi myös parhaan ystäväni, jolle kerroin aina kaikki asiat.
Ikävä on suunnaton. :(