12. toukokuuta 2012

Lapko - ΓΟΛΕ

Myyntikorujen välissä tein jotain myös itselleni.

Lempibändini Lapko julkisti juuri viidennen levynsä ΓΟΛΕ Lapkon albumit ovat mielestäni kaikki huikeita, toinen toistaan parempia ja täydellisempiä. Kyllä pikkasen jännitti, onnistuuko bändi parantamaan vielä edellisestä A New Bohemia levystään, joka on ollut mielestäni paras tähän asti.
Uusi levy on kuin onkin vähintään samaa tasoa kuin edeltäjänsä, joten ei tosiaankaan tarvinnut pettyä yhtään tälläkään kertaa.

Levyn kirjoitusasu inspiroi minut punsseloimaan pitkästä aikaa hopealaattoja. Niin syntyi tämä rannekoru, jonka aion toki pitää itselläni ns. fanikoruna. Olenhan fanittanut bändiä ihan alusta asti, enkä meinannut myöskään ihan heti lopettaa tykkäilemästä.

Kolmerivinen koru koostuu mustista onyx helmistä, Black Diamond- sävyisistä swarovskeista ja Balin hopeaosista. Keskimmäisessä rivissä hopeaketjua. Laatat olen itse punsseloinut, takonut pinnan rosoiseksi ja patinoinut painojäljet, jotta tulisivat paremmin esille kirkkaasta hopeasta.


Sitten ne perinteiset in action- kuvat. Sormessa myös itse tehty sormus hopealusikan varresta.Ja vielä pari detail- kuvaa ΓΟΛΕsta. Γ on korussa nurinniskoin, mutta ymmärtänette ;)Toivottavasti pääsen tämän kanssa heilumaan 1.6. ΓΟΛΕ:n levyjulkkareihin Tavastialle. Ilosaaressa kuitenkin viimeistään, sinne onkin jo liput ostettuna. :)

3 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Ihana!! =) inspiroiva <3

Helinä kirjoitti...

Onpas kauniit:-)

Mags kirjoitti...

Kaunis koru ja erittäin kiva 'printti'!