5. toukokuuta 2012

Uuden tekniikan kokeilua

Törmäsin pinterestissä mielenkiintoiseen rannekorumalliin, jota halusin välttämättä testata.
Ensin kävin vähän nappiostoksilla (ihmeen vähän löysin kivoja nappeja) ja eikun yrittämään.Koska olen Gesi "en koskaan lue käyttöohjeita", lähdin näpertämään ilman minkäänlaista hajua siitä mitä olen tekemässä. No pieleenhän se meni. Hieman youtubea kaiveltuani, löysin video-ohjeen kyseisen tekniikan saloihin ja hommahan alkoi luistaa. Itseasiassa tekniikka on äärettömän helppo ja näiden tekemiseen jää auttamattomasti koukkuun.

Tänään esittelen kaksi ensimmäistä tekelettäni. Huomenna luvassa pari värikkäämpää kaveria. :)

Käytin kaikkiin rannekoruihin paksuhkoa nahkanauhaa, johon kiinnitin helmet neulalla ja helmilangalla. Enpäs olekaan muuten käyttänyt helmilankaa ikuisuuksiin mihinkään!
Ensimmäisestä rannekorusta tuli jotenkin tosi paljon minun näköiseni, vaikka valkoinen onkin. Enpä tiedä raaskinko laittaa tätä myyntiin. Nappikin on ihan "nappi"! Valkoiset helmet helmiäislasihelmiä.


Sitten pari kuvaa "in action"
Nappia voi pitää edessä tai takana

Kakkoskorussa puolestaan tummansinisiä makeanvedenhelmiä vaaleanruskeassa nahkanauhassa. Tässäkin ihanan vintagemainen nappi kuten edellisessä.


Näitähän voi käyttää vaikka yhdessä.


Kadonnut inspiraatio tuli FMG lähetyksen sekä tämän uuden tekniikan haltuunoton myötä kymmenkertaisena takaisin. Näitä rannekoruja on syntynyt jo neljä ja niiden lisäksi pari muutakin korua. Kerrankin on vähäksi aikaa postattavaa. Huomiseen!


12 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Ihanan juhlava tuo valkoinen!
Olen törmännyt tuohon malliin joskus ja ihastellut, hyvä kun toteutit :-)

Tanja Janhunen kirjoitti...

Onpas kiva rannekoru :)

outiriina kirjoitti...

oioioi... tuo täytyy opetella pikapuoliin. kauniita :)

Ninni kirjoitti...

Upea! Purkasin tuota mielessäni, koska kuulun myös ihmisiin en-tarvitse-teko-ohjeita ;) Mielenkiintoisen ja kokeilemisen arvoinan VARMASTI!!

Marjo Pee kirjoitti...

Tuota on pakko kokeilla! Mistä muuten löysit napit? Käyn itse Hakaniemen hallissa, mutta rouva ei ole mitään ystävällisintä mallia "nuorille" (lue alta 50 v)ja veisin mielelläni rahat jonnekin muualle.

sole kirjoitti...

Hienoja rannekoruja! Minäkin olen tuommoisia joskus Etsyssä ihastellut, pitää varmaan joskus kokeilla, ohjeella tai ilman :)

MAXIN HOPEAT kirjoitti...

Valkoinen rannekoru on todella upea, tälläisten tekeminen olisi tosi kivaa kesäpuuhaa :)

PaulaL kirjoitti...

Kauniita koruja molemmat!

Gesi kirjoitti...

Kiva huomata, että malli miellyttää muidenkin silmää. :) Kiitos valtavasta kommenttitulvasta!

Marjo Pee: Nämä napit on ostettu Itiksen Tikata -ompeluliikkeestä. Kamalan kallita nuo napit tuntuisivat muuten nykyään olevan ja kivoja yksilöitä joutuu todella metsästämään. Täytyy varmaan tilata jossain välissä myös netistä. Onko kellään hyviä nappikauppa suosituksia? :)

Amalia kirjoitti...

Kauniita molemmat!

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs ton tekniikan nimi on? hienolta näyttää :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisitko voinut kertoa, miten löytäisin Youtubesta ohje-videon? :) Tai muita ohjeita..