8. toukokuuta 2012

Otsikon keksiminen on joskus vähän vaikeaa

Huomenta! Heräsinpä sitten juuri päiväunilta! Ens yönä ei vissiin sitten nukuta... Noh, öisinhän niitä korujakin yleensä näperretään, kun ei päivisin ole aikaa. Amatöörit nukkuvat öisin. :)

Nyt vähän vaihtelua nappikoruille. Napit loppuivatkin jo kesken, joten eräs (vaikkakin konkurssista kärsivä) innokas kävi tänään Kauppahallissa hamstraamassa muutaman yksilön lisää. Ensi yönä nappeillaan siis taas!

Yksi päivä teki mieli tehdä monirivinen koru. En meinannut millään ratkaista millaisen lukitussysteemin olisin tähän tehnyt, joten sovelsin tällaisen. Pitänee vielä muokata, jos mieleen juolahtaisi joku parempi ratkaisu. Koru on ainakin minun ranteeseeni vähän liian suuri, vaikka ei ehkä kuvassa siltä näytäkään.

Matskuina turkooseja "jokikiviä", (mitä lienevät, kun olen nähnyt myynnissä vain FMG:llä nimellä "Rivestone") ruskeita makeanvedenhelmiä ja pieniä messingin värisiä lasihelmiä.

Tässä kaulakorussa turkooseja magnesiittirondelleja ja shampanjan värisiä mv-helmiä. Näyttävät kyllä kuvassa melko vihertäviltä.. Yksityiskohtana messinkipääskynen.

Okei. Täytyypä tunkea kuitenkin yksi näitä nappikoruja vielä tähän postaukseen. Mikähän ihme voisi olla suomenkielinen nimi tälle tekniikalle? Lontooksi nämä ovat "wrap bracelet" tai jotain vastaavaa. Tosi hankalaa kääntää tuo suomeksi, niin että kuulostaisi hyvälle. Järkeviä nimiehdotuksia otetaan vastaan!

Seilorihenkisessä rannekorussa muovinen ankkurinappi ja onykseja vaaleanruskeassa nahkanauhassa.Lopuksi vielä iloksenne pari kuvaa meidän söpöliineistä, Mintusta ja Mössöstä. Siinä järjestyksessä.5 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Ihana turkoosi, huippu söpis kaulakoru pääskysineen.

Mags kirjoitti...

Koko turkoosi setti on UPEA!

inkku kirjoitti...

Turkoosi + kulta/ruskea = <3 Erityisesti kaulakoru kutkuttelee minun sydäntäni! :) Nuo nappirannakorutkin on hauskoja, tykkään niistäkin kovasti, ja suloisia kisuja. :)

Gesi kirjoitti...

Kiitos kommenteista Amalia, Mags ja Inkku <3

Peikkonen kirjoitti...

Ihanat värit! Kekseliäs lukko, näyttääkin hyvältä. Wrap-rannekoruja olen pitkään ihaillut, mutta en ole uskaltautunut kokeilemaan. Tekemäsi ovat hienoja, ja erilaiset napit antavat kivan loppusilauksen - ymmärrän että olet jäänyt koukkuun :)