23. toukokuuta 2012

Kiirekiirekiire

Viime hetken myyntikorut Maailma Kylässä -festareille valmistuvat hitaasti, mutta varmasti.
Mietin jo tuossa, että vähän muutakin voisi näpertää noiden nappikorujen lisäksi, mutta sitten postiluukusta kolahti niin ihania nappeja, etten voinut pitää niistä näppejäni irti.

Ihastuttava sininen kukkanappi, jonka keskustassa mausteena hiukan glitteriä. Tämän kasasin 2mm paksuun tummanruskeaan puuvillalankaan, sillä nahkanauha alkaa huveta uhkaavasti. Kokeilin vaaleampaa lankaa helmien kiinnityksessä jonkinlaisen kontrastin aikaansaamiseksi ja se oikeastaan toimii ihan kivasti. Helminä hehkuvan sinisiä helmiäislasihelmiä.


















Toinen sinisen sävyinen kaksirivinen korunen on syönyt vaaleansinisiä lasihelmiä, sitä samaa puuvillanyöriä ja ihanan metallisen kukkanapin


















Tyylikkäästi hopeaa ja mustaa. Nappi on kyllä aika fancy :) Siinä on jonkinmoinen helmi-istutuskin keskellä. Lasia varmaan..


















Helmet hopeoituja filigraanihelmiä, joille nyt sitten vihdoin keksin jotain käyttöä. Ovat lojuneet laatikossa pienen ikuisuuden..


















Kimppakuva 


















Jotain pientä piti vaihtelun vuoksi kuitenkin tehdä ja mikäs menisi sutjakammin kun korvisparin väkertäminen? :) Erikoinen värimaailma minulle. Kultaa? Olen varmaan kuumeessa.. No, ei näissä oikeaa kultaa tietenkään ole, vaan jonkin sortin kullan väristä metallilankaa. Muut osat messinkiä ja messinginväristä metallia. Ketjussa riipuskelee pieniä 4mm lasihelmiä, joiden kaunis värjäys ei nyt oikein pääse esille näissä kuvissa.










































Huh. Tulipa paljon tekstiä tällä kertaa. Taidan olla juttutuulella enemmän kun koruilutuulella. Parit korut lupaan silti tehdä vielä tänään. Festareiden jälkeen voi sitten huilia.. Ainiin, eipäs voikaan. Tilaustyöt odottaa.. :)

8 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Sulla on kyllä aivan hurmaava nappikokoelma :-D Ihanat turkoosit nämä!

TanjaV kirjoitti...

Ihania ihania nappikoruja, kohta munkin tarvii näitä ruveta harjotteleen..

Miina kirjoitti...

Upeita nappeja! Jokohan minunkin pitää klikkailla itseni nappikauppaan.. omistan yhteensä neljä nappia joista kaksi on nyt käytetty :D Nuo kaksiriviset ovat tosi hienoja ja korviksetkin ovat ihanat..!

Henna kirjoitti...

Tosi kauniita nappikoruja! Täytyykin tutustua tähän youtubesta.

Gesi kirjoitti...

Taidan olla tartuttanut muihinkin nappikuumeen. :) Eipä sillä, napit on ihania! Kiitos kommenteista kaikille! <3

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania koruja! onko noidin rannekoruihin mitään kirjallista ohjetta vai pelkästään youtubessa? Millä nimellä niitä kutsutaan?

outiriina kirjoitti...

kylläkylläkyllä... heti kun aika antaa myöten, tätä kokeilen. ehdottomasti. nää on joka kerta vähintäänkin yhtä ihania kuin edelliset, mutta useimmiten ihanampia...

Mags kirjoitti...

Hei, kiitos avun tarjouksestasi blogissani; ne aihiot olin ajatellut eräälle korutilaajalle, mutta hän ei tykännyt, joten en sitten tarvikaan.

Ja harmi, ettet hoksannut nappihaastetta! Tosin sulla näitä ihanuuksia riittää, uudelleen kuolaan turkooseja :-D