10. tammikuuta 2013

Napit kaakkoon

Hehee. Kuinkahan monta mukahauskaa otsikkoa tulee vielä väännettyä nappiaiheella. :)

Tämänkertainen postaus on sitten sellainen väripläjäys, että herättää varmaan jokaisen talvihorroksesta! Mieli onkin jonkin aikaa ollut kumman keväinen ja olen huomannut samaa muitakin blogeja lukiessa.

Nappivarastoa on kertynyt melkoisesti, kiitos ystävien ja tuttavien nappilahjoitusten. Nappien hyödyntäminen muihinkin kun niihin perinteisiin nahkanyörikorujen lukkoihin on pyörinyt jo jonkin aikaa mielessä. Viimeinen pisara oli kun eksyin Pinterestissä tänne. Kädet alkoivat välittömästi syyhytä näiden ihanien nappikorujen inspiroimana ja kaivoin lahjoitusnapit esille.

Tämä on vähän sellainen jämähelmi-kierrätyskoru, which is nice, koska kierrättäminen on sekä mukavaa että hyödyllistä hommaa. Mietin vieläkin olisiko korusta pitänyt tehdä yhtenäinen pötkö ilman tuota perhosriipusta, mutta se on kieltämättä aika kivan näköinen korussa ja myös käytössä (lue: kiva hypistellä). Harmi, ettei tullut otettua tästä 'in action'-kuvaa. Näyttää meinaan hyvältä kaulalla!

Kiepautin napit vähän eri tekniikalla metallilankaan. En halunnut, että nuo kauniit kuviot napeissa peittyisivät yhtään. Kuvia suuremmaksi klikkaamalla nokkelimmatpokkelimmat varmaan hiffaavat miten kieputus on tehty. Tuonkin jipon bongasin jostakin Pinterestin nappikorusta.

Nappikoruja pitää tehdä lisää! Nämä on tosi koukuttavia ja erittäin tervetullutta vaihtelua normikoruiluun. Kokeilkaa tekin, suosittelen lämpimästi!

10 kommenttia:

Arna kirjoitti...

Mielettömän ihana! Loistava tapa hyödyntää nappeja koruilussa, täytynee jossain vaiheessa kokeilla.

Helmi kirjoitti...

Ihastuttava! Tällaiseen saa hienosti käytettyä yksittäisetkin kauniit napit ja helmet. Pitääpä joskus itsekin kokeilla.

kirsema kirjoitti...

Hyvä hyvä! Hieno koru!

Mags kirjoitti...

Olet onnistunut tosi upeasti noinkin erilaisten helmien kokoamisessa hienoksi koruksi! Tykkään valtavasti tästä kokonaisuudesta <3

Henna kirjoitti...

Ihan mahtava! Tätyy varmaan lähteä Pinterestiin taas kurkkimaan ideoita :) Nu onapit käy mahtavasti tuohon riipukseen!

Gesi kirjoitti...

Koru oli ilmeinen succee! Kauheesti kommenttia, tykkäystä ja kyselyitä onko vapaa. Ei valitettavasti - joskus pitää tehdä jotain itsellekin. Mut hei - teen näitä kyllä lisää!

Kiitos valtavasti kaikille kommenteista ja huomiosta täällä ja facebookissa. Olette ihania! Ihan mahtavaa kun saa palautetta. Kaikenlainen on tervetullutta!

merikukka kirjoitti...

Minäkin tykkään ihan kympillä! Kivasti olet yhdistellyt nappeja ja helmiä <3

outiriina kirjoitti...

ai miten ihana ja hurmaava koru. ja hetimiten pinterestiin, en ookaan käynyt pitkään aikaan :)

Riitukka kirjoitti...

Minunkin piti kommentoida nappikoruasi, aivan ihana ja siinä on luovasti käytetty mielikuvitusta. On aina plussaa kun keksii käyttää jotain materiaalia muuhunkin kuin sen varsinaiseen tarkoitukseen. Olet muuten ensimmäinen, jolle annan kommenttini, sillä olen aika tuore koruilija ja hiljattain tehnyt itselleni oman blogin. Käykäähän kaikki kurkkaamassa ja jättämässä kommenttia :)

Gesi kirjoitti...

Kiitokset taas uusista kommenteista! Riitukka: onnea erittäin hyvästä harrastusvalinnasta! Varoitan tosin, että tämä homma vie todella mennessään ja myös rahat sieltä lomakosta, mutta joku luova harrastus pitäisi jokaisella olla! Se on niin terapeuttista ja ihanaa <3