26. tammikuuta 2013

Prinssit vs. prinsessat

Havahduin aamupäivällä siihen, etten koko viikon aikana ole ehtinyt tehdä yhtään korua, joita olisin nyt sitten voinut viikonloppuna kuvata kun kerrankin olen päiväsaikaan kotona.

Ei muuta kun helmet ja vehkeet äkkiä esille ja hommiin. En ole tehnyt pitkään aikaan mitään miesten koruja, joten lähdin työstämään ensiksi jonkinlaista miesten kaulakorua. Metallispaicerit tietenkin loppuivat kesken kaiken ja harmistuneena tuumailin että kaulakoruun ne eivät tule millään riittämään. Teinkin sitten pari miehelle sopivaa rannekorua! Enpä ole tainnut montaa miesten rannekillutinta tehdäkään. Käyhän nämä toki naisellekin, mutta saattavat olla kokonsa puolesta paremmin isompaan ranteeseen sopivia.

Ylemmässä surffarihenkisessä rannekorussa valkoisia luurondelleja, intian akaattia ja mustia luuhelmiä.
Alemmassa crazy horse jaspista ja ocean jaspista. Metallit kummassakin hopeoitua korumetallia.Inventaariota tehdessäni huomasin, että näistä pinkeistä prinsessarannekoruista ei ollut kovin hääppöisiä kuvia, joten otin niistä eilen uudet versiot.

Prinsessa siskoksissa materiaaleina lasihelmiä, makeanvedenhelmiä, swaroja ja hopeaaTämä prinsessa lähtee nyt viettämään tyttöjen iltaa! Illan plääninä olisi kokkailla herkkuja, saunoa ja tehdä kaikenlaisia ihania kasvo -ja vartalohoitoja. ♥ Jos ehditään niin ehkä hiukan koruillaan myös :) Hyvää lauantai-iltaa teille myös!

2 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Aivan ihastuttavia! Varsinkin nuo kaksi ensimmäsitä ovat mieleeni.

Kauniita juttuja muutenkin täällä. :)

outiriina kirjoitti...

ekat rannekorut myös minun makuun :) kauniit ovat myös prinsessaiset, vaikkakin tämmöiselle paremmin kuningattaren ikään ehtineelle turhan hempeät :D :D