7. tammikuuta 2013

Joululahjoja ... minulle!

Vihjailin tuossa, että saatanpa esitellä pari omaa koruihin liittyvää joululahjaani. Sain kuvattua nämä vasta eilen, tosin huonohkosti. Kamerani alkaa varmaankin vetelemään viimeisiään, kun kuvista tulee nykyään jotenkin kovin epätarkkoja. Voi tietenkin olla, että tuo tammikuinen pimeys tekee osansa.

No mutta nyt niihin lahjoihin sitten. Mieheni löysi joulun alla erän myymälän, joka maahantuo upeita balilaisia käsintehtyjä lahjatavaroita. Molemmat lahjat ovat kyseisestä kaupasta. Ensimmäisenä kaunis puinen pyörivä korvisteline.
Ja sitten aivan huikean upea rasia vaikkapa rannekoruille! Taustalla myöskin mieheltä saatu synttärikukkakimppu Pieni sellainen tunne tuli, ettei minua saa päästää tuohon kauppaan. Hankkiutuisin varmasti konkurssiin siellä. Sen verran minuun vetoaa nämä kauniit puiset käsintehdyt asiat 

7 kommenttia:

Taika kirjoitti...

Ai mikä kauppa? :D Kaunis rasia, harvinaista että mies osaa ostaa tuollaisen lahjan!

Sonja kirjoitti...

Ihana toi korvisteline :). Mikä kauppa, kerro heti!

Alise kirjoitti...

Ihania puu esineitä, molemmat ottaisin ;)

Gesi kirjoitti...

En kuollaksenikaan muista liikkeen nimeä. Kysyn mieheltä myöhemmin. Sen verran muistan, että Porthaninkadulla, suurinpiirtein keskikohdalla.

Henna kirjoitti...

Oi vau mitä lahjoja olet saanut. Ehkä en halua tietää tarkempia koordinaatteja tuonne ;)

Gesi kirjoitti...

Henna: Joo, vähän sama fiilis. Voi lähteä mopo käsistä samalla tavalla kun helmishoppaillessa :D

Niin ja tarkennuksena että Helsingin Hakaniemestä löytyy tuo kyseinen Porthaninkatu :) Joskus sitä helsinkiläisenä ei ajattele ulkopaikkakuntalaisia kun antaa ohjeita :)

Gesi kirjoitti...

Noniin, tieto tuli! Eli kaupan nimi on Cincin ja lisää tietoa löytyy osoitteesta: http://www.cincin.fi/