3. marraskuuta 2010

Marraskuinen synttäriarvonta!

Helmitarinoita täyttää 12.11. yhden vuoden ja mitä olisi blogisynttärit ilman arvontaa? :)

En yleensä painosta lukijoitani seuraamaan blogiani tai jakamaan arvontalinkkiä. Nyt kuitenkin ajattelin törkeästi niin tehdä, jotta blogiini löytäisi uusia lukijoita seuraamaan toisen blogivuoden helmitarinoita.
Säännöt ovat siis seuraavat:

1. Klikkaa itsesi blogini lukijaksi tai tykkää DIG koruja facebookissa. En pahastu myöskään seuraamisesta Blogilistan tai BlogLovinin kautta tai linkin jakamisesta omassa blogissasi tai facebookissasi.
Arvostan suuresti, jos voit tehdä osan tai kaikki nämä, mutta ymmärrän jos et omista blogia tai ole facebookissa.

2. Jätä kommenttisi tähän postaukseen. Kerro jotain kivaa, vaikka että miten päädyt blogiini, miksi seuraat sitä tai miksi haluaisit voittaa tämän korun. Postausehdotuksia otan myös mielelläni vastaan.

Palkintona arvon randomisti kommentin jättäneiden kesken tekemäni vintagehenkisen, kolmerivisen kaulakorun, joka sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Materiaaleina tsekkiläiset lasihelmet ja nikkelitön korumetalli. Koru on uniikki ja sillä on osuva nimikin, November.

Arvonta suoritetaan blogin syntymäpäivänä, perjantaina 12.11.2010. Onnea arvontaan!


















Tässä vielä kaulakuva, josta voi nähdä korun pituuden. 






















Arvonta on päättynyt!

16 kommenttia:

Niina T. kirjoitti...

Aluksi: Aivan ihana kaulakoru! ♥ (ja vielä kun sen edellä lukee, että sen voi saada omaksikin!!)

a) Miksi seuraan blogiasi... Hmm, vaikea selittää: olen käynyt läpi vähintään sata (tai kaksi) korublogia, ja joistakin vain näkee päälle, mitä kannattaa seurata ja sinun blogisi on ehdottomasti yksi niistä. Tekemäsi korut ovat aivan uniikkeja verattuna muihin ja niiden joukosta löytyy sellaisia, joita voisin kuvitella käyttäväni (eli siis jotain aivan hurjan harvinaista, sikllä tekemäni korut kun eivät juuri koskaan omaan käyttöön pääse). Se on siis jokin positiivinen tunne, jonka saa avattuaan hyvän blogin (kutsutaan sitä vaikka fibaksi).

b) Miksi haluaisin voittaa korun? Olisi kivaa saada jonkun muunkin kuin itseni tekemä (tai ostettu) koru käyttööni, etenkin jos se olisi jotain lähellekään yhtä upea, kuin joka nyt on tarjottimella! Vaikka korussa käytetyt värit eivät minun väripaletillani ole suutta osuutta saaneet, olen viimeaikoina alkanut arvostaa sinisten perhettä enemmän. Puhumattakaan korumettallin syvästä väristä. Kertakaikkiaan ihana koru, kuka sen sitten saakaan. :)

Niina T. kirjoitti...

Ps. Seuraan blogia ja luen sitä jo valmiiksi, mutta jaoin tiedon arvonnasta omassa blogissani. :) Facebookista en valittettavasti löytänyt ko. ryhmää.

Gesi kirjoitti...

Nafisan: kiitos kovasti vaivannäöstä ja piitkästä vastauksestasi. ;)

Facebookin DIG-sivuille pääsee tuosta linkistä, joka on upotettu 1.kohdassa punaisen väriseen sanaan: "facebookissa". :)

Anonyymi kirjoitti...

Seurailen blogiasi kun musta on niin käsittämätöntä että joku osaa tehdä noin kauniita koruja <3

Yritän myös usein vihjailla fedulle että kannattaa käydä katsomassa josko täältä löytyisi jotain ihania juttuja ihan sillei muuten vaan.. *vink* :D

Tosiaan äitillä on synttärit lähestymässä nii tuo ois aivan ihana lahjaidea! Tosin luulen että siinä käy niin että pitäisin itse tuon ja valitsen äitille jonkun muun teidän valikoimista (meillä on onneksi sama maku korujen suhteen äipän kanssa) :)

- Annuli O.

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin nätti koru...noi värit ja tunnelmat mitkä korussa on niin tulee mieleen mun rakas äitipuoli, joka kanssa tekee itse koruja lahjaksi ja itselleensä. Tuli heti mieleen että toi sopisi Kikalle niin loistavasti joululahjaksi. Ellen sitä sitten omi itelleni ennen joulua (no ei..se kuuluu ja sopii Kikan kaulaan aivan loistavasti)
Ja olen seurannut sun tuotoksia varmaan siitä asti kun näin siskosi kaulassa sun tekemän kaulakorun ja Nina eka antoi osoitteen mistä voi tilaa ja katsella mitä kaikkee kivaa löytyy. Ja sitten pian oltiikin fb-kavereita. Näin lopuksi..osaat tehdä tyylisuunnaltaan laidasta laitaan kaikkea käsitaiteeseen liittyen.

hanski

Anonyymi kirjoitti...

Ihana!! Siis aivan ihana tuo koru!!! Just mun näköinen ;)

Olen seurannut tätä sun blogia varmaan alusta asti, ja olethan tartuttanut minuunkin "helmi-/korukuumeen".

Kiitos viimeaikaisita vinkeistä, joita töissä olet antanut ja Kiitos kannustuksesta tässä ihanassa harrastuksessa.

--Maisa

Anonyymi kirjoitti...

1. Seuraan bloglovinin kautta blogiasi.

2. Olen seurannut blogiasi todella pitkään ja pidän sitä yhtenä parhaista. Olet harvinaisen ahkera korubloggaaja ja useat koruideoistasi inspiroi minua jatkamaan omia koruharrastuksiani ja innostaa kokeilemaan uusia tekniikoita. Korun haluaisin voittaa ehkä sen vuoksi, että se on täsmälleen ystäväni tyylinen ja hän olisi niin onnellinen saadessaan tuon korun joululahjaksi. Normaalisti en edes osallistu arvontoihin tai vastaile kommenttiosastoon, mutta nyt teen ihan poikkeuksen. Olen sitä sorttia joka on hiljaa taustalla ja haaveilee samanlaisista taidoista kuin mitä sinulla on.

Postausehdotukseksi pyytäisin lisää korviksia. On suorastaan harmillista, ettei korviksia korublogeissa ole niin paljon kuin kaulakoruja tai rannekoruja.

--Tuija

Anonyymi kirjoitti...

Tää on oikeastaan ainoo blogi jota oikeesti seuraan ja sun tekemät korut on ihania. Kirjotuksistasi huomaa että rakastat niiden tekemistä todella ˆ_ˆ. Haluaisin voittaa korun, koska vaalean sininen (ja kaikki sinisen sävyt) on lempivärini ja koru on tyylitään romanttinen <3

Sipu

Sar-Q kirjoitti...

Miten päädyt blogiini: Nafisan postasi Facebook-sivulleen linkin omaan blogiinsa. Linkissä oli tämän korun kuva ja vinkkaus arvonnasta, joten päärin seurata linkkiä.
- miksi haluaisit voittaa tämän korun: Harvalla opiskelijalla on varaa ostaa laadukkaita koruja. Katsoin myymiäsi koruja, ja ne ovat todella ihania, mutta harvaan olisi itselläni varaa. Olisi ihana omistaa tämä kaunis koru. Tykkään vaaleansinisestä, ja tämä olisi sopivan arvokkaan oloinen käytettäväksi esim. sinisen iltapukuni kanssa. Koru sopii myös muihin illanviettoihin ja parempina päivinä myös arkena käytettäväksi. Korussa on historiallista henkeä ja tykkäänkin erityisesti tämän tyylisistä koruista.

Regina Ärlig kirjoitti...

Hih. Mä seuraan aktiivisesti sun blogia, ihan vain senkin takia että tuttuja ollaan, mutta myös siksi koska mun mielestä on ihana seurata sun tekeleitä ja tarinoita elämän varrella.

Mikä johti tähän ratkasuun ja tähän koruun jne.. Eikä vain niin että tässä nyt taas yksi koru. Piste. :)

Aijjoo: ja miksi haluaisin tämän korun? No kun se on niin ihana ja muistuttaa mua jollain tapaa Kalevalasta <3

Shienna kirjoitti...

Seurailen bloggerin kautta :)

Lähinnä sen takia seurailen, koska ollaan tuttuja ja oon pienoinen stalkkeri ;) Ootko koskaan miettinyt blogin kirjottamista ihan muistakin asioista kun vaan koruista? Tykkään sun kirjotustavasta joten ois ihan kiva välillä lukea enenpikin, hih.

En olis muuten osallistunut tähän, mutta koru on niin hieno joten pakkohan se oli! Normaalisti joku "ihan kiva" koruarvonta ois saanu jäädä niille jotka kovasti ois halunneet voittaa, mutta ei tällä kertaa ;)

Jammu kirjoitti...

Miten somia juttuja rakennat!

Päädyin blogiisi facebook-kaverin linkin kautta, joten tämä on uusi löytö, enkä siis ole vielä ehtinyt tutustua sisältöön, kuin pienesti.
Mutta hyvältä näyttää, kerrassaan! :)

Ja jos sattuisi arpaonni suosimaan, niin kyllä löytyisi noin komealle korulle käyttöä.

Mukavaa syksyä, ja synttärionnea!

Nina kirjoitti...

mää osallistun siks ku ööö.. tahon sen korun! ja mitähän kivaa tähän nyt keksis.. elämä on kivaa, kiitos ku oot ollu mukana melkee alusta asti :) <3<3<3

Oona-Anna kirjoitti...

Korut on nättejä tissejä vois näyttää enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja koruja! :) Osallistun arvontaan.

Carita kirjoitti...

Seurailen blogilistan kautta sinua,koska koruilijana itsekin on mukava nähdä myös muiden tuotoksia.

Koru on ihana kukapa ei tuota itselleen haluaisi!