24. syyskuuta 2012

Ja minä otan koko shown

Noniin. Nyt sitten niitä muita valmistuneita näytöskoruja. Aika messinkipainotteinen satsi.

Violetteja lasihelmiä, turkoosia magnesiittia ja sitä messinkiä


Pientä ja sievää. Fluoriittia, posliinihelmi ja messinkirusetti

Nämä suuret höyhenlinkit eivät huolineet seurakseen paljon muuta. Yritin kyllä heitellä enemmänkin helmiä ketjuun, mutta kolmannen purkamisen jälkeen totesin, että koru näyttää parhaimmalta kaulalla mahdollisimman yksinkertaisena. Messinkisessä vaaleanpunainen jaspis ja hopeisessa turkoosi.

Botswana meets Paris! Tässä hauskassa turistihenkisessä korussa Boswanan akaattia, messinkiriipuksia ja ihanaa suurilenkkistä messinkiketjua
En vielä tiedä tuleeko näytöksen miesmalleille kauluspaitoja, mutta en voinut vastustaa ensimmäisten kalvosinnappien kokeilemista. Jos osaisin tehdä tuon mekanismin itse, kokeilisin työstää kalvosinnapit myös hopeasta. Näissä siis valmiit messinkiset pohjat. Lasikapussin alle olen liimannut skräppipaperista leikkaamani kuvat.


Sitten vielä nappikorvikset samaan tyyliin :)

Ja vielä lopuksi se biisi mistä otsikkokin tuli :) Toivotaan, että mallit todella ottavat koko shown ensi perjantaina kampauksineen, vaatteineen ja myös koruineen!


3 kommenttia:

inkku kirjoitti...

Ai vitsit, nää on kaikki tosi söpöjä! Ihanat värit tuossa ekassa. :D Ja sulka ei kyllä kaipaa seurakseen kuin pienen väriläiskän. :)

Gesi kirjoitti...

Kiitos Inkku! Vastavärit toimii aina ja niin toimii yksinkertaisuuskin :)

Zannis kirjoitti...

Hei, aivan ihania koruja! Höyhenkoru on yksinkertaisuudessaan upea ja kapussikorut tosi hienoja. Mitä liimaa käytät? Saatko onnistumaan ilman kuplia tai erottaako niitä kuinka?