10. syyskuuta 2012

Punsselointia

Meidän perheessä on jo muodostunut tavaksi nimilaattakorujen antaminen Jaden kavereille synttärilahjaksi. Viikonloppuna lähti taas yksi nimikoru synttärisankarille kaulaan killumaan.

Jouduin hieman soveltamaan kiireen takia. Aikaa korun tekoon oli vain pari tuntia, joten sahasin vain laatan enkä tällä kertaa lähtenyt takomaan ja juottamaan rengasta, vaan käytin tuollaista valmista Balin hopeaosaa. Jade tykkäsi siitä niin paljon, että halusi omaan vanhaan koruunsa samanlaisen renkaan tilalle. Vaihdettiin myös Jaden koruun sininen kalsedoni vaaleanpunaiseen ja kaverin koruun laitettiin sininen, koska se on kuulemma lempiväri :) Aikamoiset kaverikorut näistä tulikin!
Tein joskus kesäkuussa tällaisia lusikkariipuksia hopea- ja alpakkalusikoista, mutta olen ne unohtanut esitellä täällä blogissa. Pistetään nyt tähän postaukseen, kun näissäkin punsselointia sopivasti.
Teksteinä Courage, Trust, Love, Hope ja Believe.

7 kommenttia:

outiriina kirjoitti...

onpa ihanat, sekä nuo kaverikorut että lusikkariipukset. punsselit olis kyllä aika kivat... ehkä joskus...

Miina kirjoitti...

Hei! Jätin sinulle tunnustuksen blogissani, http://mindemindenkorut.blogspot.com/ Käy nappaamassa talteen jos haluat! :)

Ja minäkin haaveilen punsseleista! :) Kaunista jälkeä olet saanunt aikaiseksi, ja oi miten suloiset nuo kaverikorut ovat !

Gesi kirjoitti...

Punsselit on kyllä kivat! Niitä saa vaikka Clas Ohlsonilta, omanikin ovat sieltä :)

Kiitos tunnustuksesta Miina! Teinpä heti pois alta, ettei unhoitu.

Henna kirjoitti...

Nää on tosi kauniita!

Gesi kirjoitti...

Kiitos Henna :)

Kati kirjoitti...

Kiva kun pistäydyit blogissani niin minäkin löysin luoksesi..

Teet hyvin kauniita koruja ! <3

Gesi kirjoitti...

Voi kiitos Kati! <3 Ympäri käydään... :)