3. syyskuuta 2012

Syksyn värejä

Sanoinhan, että syksyisin inspiraatio jyllää! Koruja on tullut tehtyä useampi tänäänkin.

Syksyn värit alkavat selvästi ilmaantua koruihin. Tässä kaulakorussa akaattia, sitriiniä ja messinkiosat.
Pari nappikorua taas lisää.
Vihreitä lasihelmiä ja valkoista nahkanauhaa. Joka toisessa helmessä on pieni sävyero, mutta kuvasta sitä ei ehkä huomaa.
Mattapintaisia violetteja lasihelmiä matchaavan napin kanssa tietenkin. :)


Muunmuassa nämä ja muutama muu korunen lähtee ylihuomenna Taito shop -myymälään Kauppatorin kupeeseen osoitteeseen Unioninkatu 26. Kovasti on koko kesä kosiskeltu koruja sinne ja nyt vihdoin ajattelin mennä kuukaudeksi kokeilemaan. Tuollaisella sijainnilla myyntipaikan hinta ei ole meinaan ihan edullisimmasta päästä, mutta asiakkaita kuulemma riittää. :)

6 kommenttia:

inkku kirjoitti...

Nappikorut on aina kauniita mutta tuo alimmainen on kyllä melkoinen herkku! Tykkään kaulakorustakin, syksyn värikimara sopii hyvin messingin seuraan. :)

Miina kirjoitti...

Ihana tuo violetti nappikoru :) Rohkea veto lähteä sinne myymään! Oletko itse myyjänä, vai maksatko jollekin korujesi myymisestä? Hyviä myyntejä sinulle! :)

Gesi kirjoitti...

Kiitos Inkku ja Miina!

Kauppa pyörii osuuskuntaidealla, eli menisin paikan päälle parina päivän kuussa myyntiavuksi. Muuten en maksa kun myyntipaikasta tietyn määrän kuussa. Osuuskuntaankaan minun ei varsinaisesti vielä tarvinnut lähteä mukaan. Katsotaan nyt kuukausi miten menee ja kannattaako jatkaa vielä pidemmän aikaa. :)

Tinkki kirjoitti...

Kauniita koruja upeissa sävyissä! Yleensä ihastunut heti violetteihin, mutta joku tuossa vihreässäkin kiehtoo.

Tsemppiä myyntiin! :)

Taika kirjoitti...

Oikein somat värit kaulaketjussa, pidin kovasti. Riipuksesta en niin välittänyt, karsastan hiukan noita valmiita aihioita mutta kieltämättä sopii kyllä kokonaisuuteen.

Gesi kirjoitti...

Kiitos Taika! Tekisin mieluiten kaikki riipuksetkin itse, mutta rakastan messinkiä (kuten olette varmaan huomanneet) enkä osaa vielä käsitellä sitä, kuten hopeaa. Ehkä sekin päivä koittaa vielä kun opettelen. Kaikki aikanaan. :) Siihen asti tullaan varmasti näkemään näitä valmiita riipuksia.