13. syyskuuta 2012

Pinksua ja sinskua

Neljäs päänauha valmistui! Viidennen tein myös, mutta näköjään unohdin kuvata. Näitä on kyllä mukava letitellä. Melko samanlainen kuin tämä, mutta sinisempi (eli sinskumpi).
Vaikka tilasin huopanauhoja mielestäni paljon, ne alkavat jo loppua. Pikkasen himottaisi myös tilata lisää värejä. Ja sulkia. Ja helmiä. Eh..


Aika kivat emaloidut metallihelmet löytyi tähän koruun


Teki mieli tehdä mustasta (eli gun metal) metallista jotain, kun tuli epähuomiossa tilattua tuota mustaa ketjuakin. Nämä voisi olla kivemmat enemmillä helmillä ja pidempinä. Helmet vaan loppuivat kesken. Pahus! Siirretään idea muhimaan seuraavaa kertaa varten.
Sitten sitä pinksua. Työkaveri tilasi pinkit korvikset ja minähän teinkin sitten koruilupuuskassani peräti kolmet, jotta olisi vähän valinnan varaa.

4mm värjättyjä jadehelmiä ja hopeaa. Nämä olisi ehkä kivemmat patinoituna. Pitänee kysäistä asiakkaalta, mitä mieltä olisi tummemmista korviksista, jos nämä valitsee. (Tiedän, että tykkää näistä eniten, tyylin tuntien) :)

Sitä samaa jadea 6mm ja 4mm sekä hopeaa
Näissäkin värjättyä jadea, mutta vähän vaaleampana. Pinkit ne silti on. Tämän malliset olen tehnyt joskus aiemminkin. Simppeliä, mutta siksipä niin toimivaa!

4 kommenttia:

outiriina kirjoitti...

oi miten sopii hyvin nuo turkoosinsävyiset helmet gunmetaliin, ja minun mielestä helmiä on ihan riittävästi :)

Mags kirjoitti...

Tuo huopanauha on jotakin niin ihanan ja pehmoisen näköistä, että jotta! Värit on tietenkin turkoosinrakastajan mieleen ;-D

Tinkki kirjoitti...

Ihania värejä! Nuo sulat ovat upeita helmien kanssa. :)

Tanja Laine kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä! Ootko käyttäny noitten sulkien kanssa ihan noita nauhanpää kiinnityksiä?
t. tanja, Saumaton