23. syyskuuta 2012

Pin up, baby!

Projektia pukkaa! Minua pyydettiin koruillani mukaan Fire Headin 18-vuotissynttäribileisiin ensi perjantaiksi Tikkurilan ravintola Pingviiniin. Teemana mahanpohjaa kutkuttava Rock 'n' Pin Up, joka taatusti sai meikäläisen inspiraation käyntiin välittömästi.
Fire Head järjestää paikalla näkemisen arvoisen hiusnäytöksen, jossa malleilla yllä X-Stylen vaatteet ja arvaa vaan kenen korut? :) Onpa jännittävää olla mukana tällaisessa ekaa kertaa, can't wait!

Jouduin odottamaan tuskallisen kauan lisämateriaalitilausta, joten pääsin aloittamaan korujen työstön kunnolla vasta tänä viikonloppuna. Olen kuitenkin niin innoissani, että ahkerana pukkasin jo kymmenen näytöskorua valmiiksi!

Ihan tarkkaa tietoa ei ole siitä mitkä vaatteet malleille loppupeleissä valikoidaan ja kuinka moni edes saa korut ylleen. Siksipä otin melko klassisen ja yksinkertaisen, mutta silti räväkän rokin linjauksen korujen suhteen.

Polka dots rule! Sattumalta löysin ainakin miljoona vuotta hillotut pilkkuriipukset. Onneksi niitä oli jäljellä tasan kolmet, niin sai korviksetkin tähän mukaan. :) Lisänä lasihelmiä ja hopeoitua metallia.Koska osa malleista on miehiä, pääsin ryhdistäytymään pitkästä aikaa myös miesten korujen saralla.
Jos äskeinen oli pin up, niin tämä on kyllä r0k! Riipuksena viimeisiä Balilta rahdattuja ihanuuksia, hopean, luuhelmien ja vahatun puuvillanauhan kera.
Restauroin yhden vanhan hajonneen miesten korun, siksi tämä voi näyttää tutulle. Tämän tyyppisiä miehille toivottiinkin. Helpottaa vähän urakkaa, kun näitä löytyy vähän valmiinakin.


Huomenna ja luultavasti pitkin viikkoa on luvassa toivottavasti normaalia enemmän postauksia tämän projektin osalta. Nyt takaisin hommiin!

6 kommenttia:

Vikki kirjoitti...

Hienoa, onneksi olkoon!
Ja toivotan hyviä inspiksiä korujen suunnitteluun!

Arna kirjoitti...

Hieno tilaisuus, onnea!
Aivan ihastuttavat nuo pilkkukorut :)

outiriina kirjoitti...

minä tykkään kovasti tuosta alimmaisesta, sopii mun mielestä kyllä ihan yhtä hyvin naisellekkin... kaikki kun ei tahdo blingiä ;)

inkku kirjoitti...

Onnea hienosta tilaisuudesta! Pilkkukorut on ihanan pirtsakat ja kovin retrot ja miesten korut on hienot. :) Hirveän harvoin pääsee miehelle tekemään!

Tinkki kirjoitti...

Aivan ihanat nuo polka dot -riipukset! :) Tuovat kuvinakin pirteyttä tähän sadepäivän synkkyyteen.

Gesi kirjoitti...

Kiitokset kommenteista ja kannustuksesta jälleen ihanaiset naiset :)