10. toukokuuta 2013

5 in 1

Sain pitkästä aikaa tilaustyöksi miesten korun työkaverin kautta. Vieläpä rannekorun, joita olen tehnyt miesversioina ehkä peräti kaksi. Tervetullutta vaihtelua siis!

Toiveena oli monirivinen koru, rosoisuutta, ruosteisuutta, viikinkiä ja äijää. Alunperin oli suunnitelmissa sahata koruun jokin kelttiläinen riipus, mutta luovuttiinkin kokonaan riipusideasta käytännön syistä. Näissä kuvissa korussa roikuskelee vielä ideointivaiheessa killunut helmi, joka luultavasti jää kokonaan pois. Koittakaa siis kuvitella koru ilman sitä. :)
Koruun on kiinnitetty viisi riviä - kahdessa rivissä sekalaisia helmiä (lasi, kivi ja luuhelmiä), yksi rivi solmumaista messinkiketjua, makrame-punottu osio ja letitettyä ruskeaa nahkanyöriä.
Tästä tuli kyllä aika kiva! Voisin tehdä itsellenikin jonkin tuollaisen kesäfestarikoruksi. Oma mieskin kehui kovasti ja käski tekemään hänellekin tuon tyyppisen rannekorun. Ohhoh, eipä ole sieltä suunnalta pitkään aikaan tullutkaan tilauksia!

Toivotaan, että korun saajakin on tyytyväinen. Tämä luovutetaan vasta maanantaina.

9 kommenttia:

Eila kirjoitti...

On tosi upea!

kirsema kirjoitti...

Kyllä näytti oleva äijää ja rouheisuutta yms. Upea on, luulisi kelpaavan :)

outiriina kirjoitti...

onpa kaunis - tai komea, kummin vain. joo, ja niin kuin muidenkin "miesten korujen" kohdalla - myös tämä sopii ihan yhtä hyvin naiselle, kaikki naiset kun ei välitä glitteristä ja krumeluureista, ainakaan joka päivä...

MiunMaun kirjoitti...

Tämä on h-i-e-n-o! Tosi äijä, ei mikään wanna-be-mies. Makea.

Sipu kirjoitti...

Aivan IHANA, IHANA!

Gesi kirjoitti...

Kiiiitokset kaikille ihanista kommenteista! Kyllä tämä minulle ainakin kelpaa (hieman lyhennettynä) jos ei tilaajalle, mutta veikkaisin että sinnekin suunnille passaa :)

Riikka Nieminen kirjoitti...

Tosi magee koru! Kelpais mullekin. Oliko siinä jotain punonta juttuja, siinä missä on noita pitkulaisia puuhelmiä? Olen yrittänyt tehdä juuri sellaista, mutta en ole onnistunut. Enkä ole löytänyt ohjettakaan.

Gesi kirjoitti...

Kiitos Riikka! Joo, punonta on nimeltään makramea. Olen tehnyt blogiini ohjepostauksen makramepunnonnasta. Löytyy täältä: http://helmitarinoita.blogspot.fi/2010/11/makramepunonta.html

Youtubesta ja muista blogeista löytynee myös muita parempiakin ohjeita makramen saloihin. :)

Alise kirjoitti...

Todella makee koru wau :)