17. toukokuuta 2013

♥: lla

Flunssaiset terveiset sairaslomalaiselta. Onnistuttiin jotenkin saamaan miehen kanssa angiina tähän väliin. Toukokuussa? Miten voi olla edes mahdollista?

Vaikka kuume on jo hellittänyt, on puhti jotenkin totaalisen poissa. Voimat riitti juuri ja juuri muutaman korvisparin tekemiseen. Sairaana tai ei - romantiikkaa taitaa silti leijua ilmassa.

Työkaveri tilasi kummitytölleen synttärilahjaksi korvikset. 8-vuotias nuori neiti on kuulemma kovasti ihastellut minun tekemiäni korviksia, joten onhan hänellekin sellaiset saatava. :) Toiveena oli jotain pinkkiä - tietenkin! Tilaajan kanssa mietittiin, että korvikset voisivat olla melko lyhyet ja käytännölliset, jotta eivät leikin tuoksinnassa vain hukkaan joutuisi. Siksi päädyttiin koukkujen sijasta nappikorviskiinnitykseen. Malli on vanha, mutta hyväksi havaittu. Materiaalina swarosydämet ja biconet. Metallit hopiaa.

Swarovskilaatikkoa kaivellessa innostuin väkertämään siniset serkutkin. Näiden sydänten säihkettä oli tosi vaikea saada tallennettua kuvaan.

Helmikirppikseltä tilatut vuorikristallisydämet saapuivat sopivasti eilen, joten pakkohan niistäkin oli jotain sydämellistä tehdä. Nämä ovat kyllä sellaiset oikein klassisen kauniit killuttimet! Ihan morsianmatskua.


2 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Suloisia korviksia!

Toipumista sinne, lämmin juotava on helteelläkin hyvää flunssaan!

Miina kirjoitti...

Ihania korviksia! Tuollaiset pienet ovat parhaita kun niitä jaksaa käyttää eivätkä ne paina. Ja sydän aihehan on aina klassinen :)

Paranemista teille! :)