17. toukokuuta 2013

Täytepostaus

Tämän voisi melkein laskea täytepostaukseksi, koska tämän korun olen tehnyt melkein samanlaisena kertaalleen, mutta en muistaakseni ole alkuperäistä blogissa koskaan esitellyt.

Tämä rannekoru tilattiin minulta varmaankin alkuvuodesta 2009. Koru oli ikävä kyllä päässyt hapertumaan pahasti ja lopulta rikkoutunut. Koska koruillani on 100% tyytyväisyys ja myös korjaustakuu, lupauduin tietenkin fiksaamaan rikkoutuneen korun.

Alkuperäisessä korussa oli uskokaa tai älkää - vieläkin suuremmat vuorikristallimöhkäleet, jotka vaihdoin hieman pienempiin ja pujotin myös paksumpaan hopealankaan. Veikkaan, että edelliset 0,6mm hopealankaan kiepautetut kivimöhkäleet olivat korun heikko kohta. Niissä vain oli niin pienet reiät, ettei paksumpi lanka tullut kysymykseen. Toivottavasti nyt kestää!

Vuorikristallin lisänä valkeita suurehkoja makeanvedenhelmiä, keskellä kaunis Balilta asti raahattu hopeahelmi ja Balin hopeinen lukko.


Pistin pakettiin viivästyksestä johtuen nuo edellisen postauksen vuorikristalli/mv-helmi korvikset, kun sopivat yhteen tämän kanssa niin hyvin. :)

2 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kyllä onkin kaunis! Kannatti korjata:)

Suntsa kirjoitti...

Jopa on kaunista "täytettä". Pitäisköhän kaivella Balin hillohelmiä esiin... :)