5. toukokuuta 2013

Kierrätystehdas 2013

Kierrätyksen suurena ystävänä on suorastaan ihme, että tämän vuotinen Kierrätystehdas oli ensimmäiseni. Lienee sanomattakin selvää, että ihastuin suunnattomasti tapahtuman antiin - kierrätetystä materiaalista valmistettuihin tuotteisiin ja työpajoihin, joissa pääsi itsekin kokeilemaan kierrätystavaran hyödyntämistä.

Tykkään Lorun vaatteista ja asusteista tavattoman paljon! Tälläkään kerralla ei sitten tarttunut mitään mukaan, vaikka aina näitä juttuja ihastelenkin. Tosin lupasin itselleni, että tässä taloudellisessa tilanteessa en sitten haksahda mihinkään ihanuuksiin, vaan menen paikalle vain kuvaamaan :)


Yläkerrassa oli erilaisia työpajoja, joihin pääsi osallistumaan joko pientä korvausta vastaan tai täysin ilmaiseksi. Tässä tehdään sanomalehdestä ja rautalangasta lintuja.


Ja tässä virkataan jämäkankaista ruusukkeitaUutena tuttavuutena ihastuin valtavasti näihin Erikoistekijä Jussi Kontion taideteoksiin


Kierrätyskeskuksen Plan B uusiotuotteiden mallisto oli ihan uusi juttu minulle. Harmi, ettei noista mekoista ole parempaa kuvaa, olivat meinaan aika makoisia.

ReMake!


Hieman ehkä kiireellä tuli juostua tuo Kierrätystehdas läpi. Olisin mielelläni perehtynyt paremminkin, mutta päivälle oli muitakin suunnitelmia.

Kaapelitehtaalta suuntasin kohti Töölönlahtea. Hankin juuri kameraani uuden pyöröpolarisaatiosuodattimen, jota halusin päästä testaamaan veden äärelle.

Toimii! Taivas ja vesi hehkuvat supersinisenä 

Helsinki City Run sattui sopivasti samalle päivälle ja vietinkin loppuajan juoksijoita kalliolla kuvaten.

Sää oli aurinkoinen ja hetkittäin tuli oikeasti jopa kuuma. Puistokausikin tuli avattua! Kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut ja tapahtumarikas päivä. :)

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille!

                         

Ei kommentteja: