18. toukokuuta 2013

Vaihtarit

Ystäväni M lahjoitti minulle viikko sitten kaappiensa kätköistä huimat yhdeksän mekkoa! Neidin 80 mekkoa sisältävä vaatekaappi kaipasikin jo hieman tyhjennystä, kun ovet eivät enää kuulemma meinanneet kiinni pysyä.

Mekoista ei huolittu korvausta, mutta sovittiin että teen vastalahjaksi muutaman korun. Saamasi pitää Neiti Mekkovirtuoosi!

Toiveväreiksi ilmoitettiin ainakin turkoosi ja pinkki, rannekorujen ja korvisten muodossa.
Neiti M ei kullan väriäkään vierasta, joten pääsin pitkästä aikaa pois mukavuusalueeltani. Kultaisen metallin kanssa pitää olla varovainen, ettei tule liian tätimäisiä viboja. Tai en minä tiedä, miksi kulta on jotenkin niin hankala juuri minulle. Voihan se olla vain harjoituksen puutetta. :)

Tätä korua ei kuitenkaan ollut yhtään hankala tehdä! Yhdistin kullan kanssa raikasta turkoosia jokikiven ja magnesiitin muodossa, hiekan väristä jokikiveä sekä muutaman kirkkaan, kultaiseen taittavan lasihelmen keventämään kokonaisuutta. Värit tuovat ehdottomasti mieleen kesän rantamaiseman, joten joukkoon eksyi uiskentelemaan myös pieni kultainen merihevonen.Tyttömäiselle leidille vähän pinksua kesään! Pinkki käy mielestäni hyvin messingin kanssa, joten sillä tekosyyllä kaivelin messinkiosaset kehiin. Rannekoruun linkitin pinkiksi värjättyä jadea helmihattujen ja antiikkikultaisen perhosen kanssa. Simppeliä ja romanttista!Ystäväni korvismaun tuntien piti kehittää hieman isomman mallista korvakillutinta. Näyttävän naisen pitää tietenkin omistaa suuret korvakorut! Näissäkin messinkiä ja värjättyä jadea.

Muutama korunen pitää vielä näpertää kiitokseksi upeista mekkosista. Ystäväni ansiosta minun ei tarvitse koko kesänä metsästää yhtään uutta mekkoa, joka on shoppailua inhoavan mielestä aika loistojuttu. :)

Vielä yksi valokuva, joka on sopivasti otettu tasan viikko sitten kyseisenä mekkopäivänä Pitkänsillanrannan auringonlaskusta. 


6 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

ihania korusia:-)

Susanna Happonen kirjoitti...

Merihevonen sopii niin loistavasti turkoosin kanssa! Kauniita kaikki :)

MiunMaun kirjoitti...

Tämmöttiset vaihtokaupat ovat justiinsa oivia. Shoppailukin on kivempaa kaverin vaatekaapilla kuin kaupan ahtaassa sovituskopissa :-)
Tosi kesäiset korut sait tehtyä, eikä tätimäisyydestä ole jälkeäkään.Kivoja!

kirsema kirjoitti...

Ihania koruja ja ihana mekkoystävä sulla, tuollaisen ystävän haluaisin itsekin :)

Gesi kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Tällaisista vaihtareista tosiaan tykkään minäkin :)

Anita kirjoitti...

Oi, miten kauniita kaikki, mutta turkoosi on mun ykkössuosikki :-)