30. elokuuta 2011

Arvonnan tulokset!

Arvonta on nyt suoritettu ja voittajat tulevat tässä:

1. Hopeasormuksen voitti:  Kii, joka kommentoi arvontapostaukseen seuraavaa:
"Pakko osallistua, vaikka onni osuu harvoin kohdalle. Blogilistan kautta minäkin näitä päivityksiäsi seuraan... Ja jos ihme tapahtuu, sormus olisi ihana."

2.Kaulakorun saa omakseen: Absolutely White (jonka ihanaa blogia myös itse olen käynyt kurkkimassa) kommentilla: "Hienot on palkinnot. Jos voittaisin, niin haluaisin tuon riipuksen. :-)"

Onnea voittajille!

Kiitokset vielä kaikille osallistujille ja erityisesti teidän ihanille kommenteille, joita lukiessani sekä hymyilin että liikutuin. Kommentteja toivon saavani jatkossakin, sillä nytkin eksyin niiden kautta teidän omiin blogeihin vierailemaan ja löysin toinen toistaan mielenkiintoisempia blogeja, joissa en ole aiemmin käynyt.

Päätin todistaa arvontatapahtuman oikein videolla. Meille tosin tuli Jaden kanssa mittelö siitä kumpi saa arpoa palkinnot. Todettiin kuitenkin että Jade on meistä kahdesta kuvauksellisempi, joten hän sai toimia onnettarena. :) Tässä vielä video teillekin näytille.

4 kommenttia:

Madam B.C. kirjoitti...

No voihan ryökäle, sinne meni palkinnot ohi suun! :'( Eikun onnea voittajille, toivottavasti saavat ihanat kodit :)

Gesi kirjoitti...

Niin, aina ei voi voittaa. :( Jos olisin saanut päättää, te kaikki olisitte voittaneet! :) Ja marraskuussa varmaan arvotaan seuraavan kerran kun Helmitarinoita täyttää 2v. Sitten voi onni potkaista taas. :)

Absolutely white kirjoitti...

Oi ihanaa, tämä on kyllä mahtava palkinto! Kiitos onnettarelle!

Kii kirjoitti...

Jee!!! Kiitos Jade, olit loistava onnetar! Ja ihanaa Gesi, että jaksat järjestää näitä arvontoja...