18. elokuuta 2011

Lisää kierrätyskoruja

Tulipas melko pitkä postaustauko. Kiirettä on pitänyt ja inspiraatio on ollut vähän kadoksissa.
Eilen korublogeja lueskellessani törmäsin Kuparikukan blogissa tähän ihanaan kaulakoruun. Ihastuin välittömästi lilan ja oranssin väriyhdistelmään, joka kuuluu olevan tänä kesänä muotiakin! Ihan ohi on mennyt minulta.

Tänään töistä kotiin skootterilla huristellessani sen sitten keksin. Sain ystävältä tuossa pari viikkoa sitten ison kasan vanhoja koruja ja helmiä. Kierrätysteemaviikolla yritin kasata yhdestä kaulakorusta tuunausta, mutta mikään sommitelma ei ottanut toimiakseen, joten jätin idean vielä hautumaan.

Tässä tämä vanha koru. Oranssit helmet ovat kyllä muovia, mutta todella hurmaavia sellaisia ja mikä parasta - melkoisen vanhoja ja hyvälaatuisia.
Ja tässä koru uudestisyntyneenä, lila-oranssi väriyhdistelmä todella toimii! Vihreiden helmien tilalle vaihdoin ametisteja ja hopeoituja välihelmiä. Muuten sommittelin korun samalla tavalla kun vanhankin. Tästä tuli vain hieman pidempi ja istuu nyt kaulalla paremmin. Pari jäi yli ja riitti korviksiin niinikään ametistin kanssa.


Sitten vielä toinenkin tuunaus.
Haalin Kallion puistokirppikseltä nämä rannekorut, joista purin nuo kaksireikäiset Tiibetin hopeiset kukkalinkit.


Ensimmäisenä tein tämän kaksirivisen rannekorun, josta vaijeri tosin petti heti alkuunsa. Siksi tästä on esiteltävänä vain tämä huono kuva, kun se olisi purkaantunut muissa asetelmissa. Kivinä 4mm ametisti ja amatsoniittihelmet. Korjailen tämän vielä joskus. :)
Eilen käytin pari kukkalinkkiä ja väsäsin tämän herkähkön kaulakorun. Helminä amatsoniittia ja sinisiä onykseja, metallit ja ketju hopeoituja.

Ja kaulakuva vielä lopuksi.

2 kommenttia:

http://piiankorut.blogspot.com kirjoitti...

Oi, nuo alemmat kukkalinkki-korut on todella kauniita! Ja kyllä se oranssi ja lilakin vaan toimii... :)

kuparikukka kirjoitti...

Hurjan paljon koruja, toiset vaan on ahkeria! Hyvin toimii nuo isot oranssit helmet liilan kanssa, todella vahva ja näyttävä koru! :) Ja tuo viimeinen on sitten taas vastapainona ihanan herkkä.