7. elokuuta 2011

Teemaviikko - Kierrätys / Sunnuntai

Se olikin sitten teemaviikon viimeinen tuunaus, eli sunnuntain koru. Teemaviikko aiheutti kieltämättä minulle vähän kiirettä, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Kaikki korut sain tehtyä, vaikka välillä oli inspis vähän kateissa ja aika kortilla. Suurin osa tuunauksista oli melko helppoja ja yksinkertaisia, ensi kerralla ehkä tartun haasteellisempiin juttuihin.
Jos jollakulla on blogissaan vastaavanlaisia tuunauksia vanhoista koruista niin vinkatkaas! Olisi mielenkiintoista nähdä millaisiksi uusiksi elämiksi vanhat korut ovat muiden käsissä muotoutuneet.

Viimeinen tuunaus syntyi lauantain setin tapaan posliinihelmistä. Ostin tämän korusetin myöskin Valtterin kirppikseltä joskus aikanaan ja olen monesti pyöritellyt noita kauniita kukkakuvioisia helmiä käsissäni, kuitenkaan mitään ideaa keksimättä.


Helmissä ja messinki (tai) pronssiosissa oli melkoisen suuret reiät, joten vaijerissa ne eivät olisi toimineet. Pujottelin helmet vaaleanruskeaan, melko paksuun puuvillanauhaan ja voilá, ratkaisu toimi täydellisesti! Romanttishenkisten helmien kaveriksi valitsin tämän kauniin messinkisen linturiipuksen. Jätin korun melko lyhyeksi, jotta nuo kaikki kaunokaiset pääsevät kaulalla istuessaan paremmin oikeuksiinsa.

5 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Voi kuinka tämä on UPEA!! Nuo helmet ovat ihan huippua!! Ja riipus aivan MAHTAVA!

Mags kirjoitti...

Valtavan ihanan kaulakorun teit!
Hienoja nämä sun tuunaukset!

Helinä kirjoitti...

Ihanasti tuunattu, ihana tuo linturiipus

Gesi kirjoitti...

Kiitos rakkaat kolleegat. :) Helmet ovat kyllä tosi kauniita minustakin. <3

Ninni kirjoitti...

SIKSI siis mietin, miksi helmet näyttävät NIIN tutuilta!! ;)

Aivan samanlaisia ruusuhelmiä ollaan löydetty, itse en vain tuunaa sitä korua, koska se on omalle kaulalleen kaunis JUURI SELLAISENAAN ;)