1. elokuuta 2011

Teemaviikko - Kierrätys / Maanantai

Hyvää Elokuun ensimmäistä!

Olen jo pidemmän aikaa pyöritellyt päässäni jonkinlaista teemaviikkoa blogiin ja tuossa eilen iltasella keksin vihdoin ensimmäisen aiheen. Se olkoon kierrätys.
Aktiivisemmat lukijat varmaan tietävät, että tykkään penkoa kirpputoreilta vanhoja koruja, jotka sitten puran ja käytän osat uuteen koruun. Aika vähälle on tosin nämä hommat jääneet viime aikoina. Kirppareilla on sitä vastoin tullut ravattua ja niitä kierrätykseen meneviä koruja haalittua ehkä jopa laittoman paljon. Nyt päätin, että yritän keskittyä niihin enemmän ja samalla viikon teema oikeastaan syntyikin. :)

Tarkoituksena olisi postata tämän viikon ajan jokaisena päivä (apua) kuva vanhasta alkuperäisestä sekä uuden elämän saaneesta korusta. Aloitetaan melko yksinkertaisella modauksella.
Äiti toi tämän rannekorun muistaakseni Kiinasta joskus keväällä. Äidille väitettiin kivien olevan jadea, todella hyvälaatuista jopa, mutta pelkäänpä että kyseessä on fancy jasper. Korjatkaa, jos olen väärässä.

Irrotin kivet kuminauhastaan (jo se kertoo, että kivet tuskin ovat mitään kovin superlaadukkaita) ja kasasin ne uudelleen vaijeriin Balin hopean kanssa. Korusta jäi yli muutama pari pitkulaista kiveä, jotka väsäisen varmaan vielä korviksiksi jossain välissä. :)

Siinä maanantain modaus. Palataan huomenna (kierrätys)astialle!

3 kommenttia:

Vikki kirjoitti...

Korusta tuli paljon arvokkaamman näköinen, hyvä tuunaus!

Tanja kirjoitti...

Jopa kaunistuis koru :)

kuparikukka kirjoitti...

Tästä näkee hyvin, miten pienellä tuunauksella voi saada niin ison eron lopputulokseen. Onnistunut kertakaikkiaan! :)