2. elokuuta 2011

Teemaviikko - Kierrätys / Tiistai

Tiistain tuunauspostaus onkin sitten hieman laajempi. :)

Ostin viime viikolla Kallion puistokirppikseltä (vol.2) tämän rannekorun. Sinisestä kivilajista ei ole tietoa, mutta metallit ovat myyjän mukaan Tiibetin hopeaa. Tiibetin hopea on siis metalliseos, joka sisältää ainakin kuparia ja pronssia ja vain 20% hopeaa. Alkuperäinen koru oli minusta (anteeksi vain) aika ruma tai vähintäänkin istui huonosti ranteessa, joten purkuunhan se meni. Rumuudesta huolimatta korun osista syntyi vaikka mitä!

Tässä siis alkuperäinen kirppikseltä ostettu rannekoru.


Ensimmäiseksi käytin putkimaiset osat ja tein tämän miestenkorun. Riipus on ihan oikeasti nyt niitä viimeisiä Balilta tuotuja ihanuuksia. :)


Seuraavaksi mietin mitähän noista mysteeriksi jääneistä sinisistä helmistä tekisi ja aloin kasaamaan niistä ja hematiiteista jonkinlaista kaulakorua ilman sen kummempia suunnitelmia. Tälläinen siitä sitten tuli. Korusta puuttuu vielä lukko, koska ajattelin tehdä tästä vielä pidemmän. Hematiitit vain loppuivat kesken. :(
Hemskuriipus on muuten myös irrotettu jostain vanhasta korustani joskus aikaa sitten.

Isommat siniset mollukat pääsivät korviksiksi.

Kaulakoruun käytin myös pienempiä hopearenkuloita tästä ystäväni vanhasta kaulakorusta. Terkkuja vaan M:lle! Suunnitelmissa on muuten hyödyntää nitä muitakin sinulta saatuja koruja teemaviikolla. ;)


Ps. Huomasin eilen, että Vikki oli myös aloittanut tuunausteeman omassa blogissaan. Aika hauska yhteensattuma! En oikeasti saanut siis ideaa sieltä, vaikka onhan Vikki paljon tuunauksia ennenkin tehnyt. :)

3 kommenttia:

Vikki kirjoitti...

Mukava katsella näitä tuunauksia :)
Miehen koru on hurjan tyylikäs, miehinen!
Hematiitista löysitkin hyvän kumppanin siniselle kivelle,kauniin keveä koru.
Ja vielä sait korviksetkin, hieno postaus!

Mags kirjoitti...

Molemmat kierrätys-kaulakorut tosi tyylikkäitä! Etenkin tuo miehen koru on nappi!

Gesi kirjoitti...

Kiitos Vikki ja Mags! <3