24. elokuuta 2011

Arvonta!

Enpä olekaan järjestänyt blogiarvontaa pitkään aikaan, joten nytpä sen teen! Palkinnot ovat varmasti koko Helmitarinoiden historian upeimmat ja arvokkaimmat. Ennen palkintojen esittelyä kerrataan ne tutut arvontasäännöt vielä muistinvirkistykseksi.

1. Klikkaa itsesi blogini lukijaksi tai tykkää DIG koruja facebookissa. En pahastu myöskään seuraamisesta Blogilistan tai BlogLovinin kautta tai linkin jakamisesta omassa blogissasi tai facebookissasi.
Arvostan suuresti, jos voit tehdä osan tai kaikki nämä, mutta ymmärrän jos et omista blogia tai ole facebookissa.

2. Jätä kommenttisi tähän postaukseen. Kerro mahdollisten muiden terveisten lisäksi kumman seuraavista palkinnoista haluaisit, mikäli voittaisit. Jätä kommentin perään sähköpostiosoitteesi tai lähetä se minulle: gesina.sundstrom@gmail.com. Tämä siksi, että saan voittajan henkilökohtaisesti kiinni.

Palkintona arvon kommentin jättäneiden kesken kaksi lusikka-aiheista palkintoa. Molemmat korut ovat tehty vanhoista 50-luvulta peräisin olevista hopealusikoista, joiden hopeapitoisuus on 830. Lusikat olen itse sahannut, takonut, hionut ja kiillottanut.

1. Lusikan varresta tehty hopeasormus, koko n. 18 -18,5. 





































2. Lusikkariipus vapaavalinnaisella 1-8 merkin tekstillä tai ilman tekstiä valmiissa 44 cm pitkässä hopeaketjussa. Naputtelen voittajan toivoman tekstin lusikan reunaan ja patinoin kirjaimet, jotta teksti tulee paremmin näkyville korusta.






















Arvonta suoritetaan tiistai-iltana 30.8.2011. Onnea arvontaan!

47 kommenttia:

Mona kirjoitti...

Voi jee, arvonnat on kivoi, vaikken mitään koskaan voitakkaan :-))
Tilaan blogisi blogilistan kautta ja luen päivityksiäsi, vaikken juuri koskaan kommentoikkaan kroonisen aikapulani takia...
Jos nyt sattuu niin mukavasti käymään, että onni osuu kohdalle, niin ihan ehdottomasti haluaisin tuon huikean sormuksen !!

lasitaivas [at] hotmail.com

Kii kirjoitti...

Pakko osallistua, vaikka onni osuu harvoin kohdalle. Blogilistan kautta minäkin näitä päivityksiäsi seuraan...

Ja jos ihme tapahtuu, sormus olisi ihana.

Elina kirjoitti...

Aivan ihanat palkinnot, joten pakko osallistua! Mikäli arpaonni sattuisi suosimaan, haluaisin ehdottomasti tuon riipuksen.

Cici kirjoitti...

Hienot on palkinnot. Jos voittaisin, niin haluaisin tuon riipuksen. :-) sisustushattara@gmail.com

Heini kirjoitti...

Hei! Silloin tällöin seuraan blogiasi kun osuu facebookin feedissä kohdalle, ja usein sieltä bongaa hauskoja ja kekseliäitä yllätyksiä! Materiaalien kierrätys ja uusiokäyttö on etenkin sydäntäni lähellä, vaikken itse siinä niin aktiivinen olekaan.. Lueskelin myös kun intoilit mummolta saamistasi lusikoista ja näinhän teemaan saapui jatkoa, mitenkäs muuten kuin korujen muodossa :)
Sekä sormus että kaulaketju vaikuttavat ihanilta, mutta jos pitäisi valita, tahtoisin ehkä lusikan kaulaani killumaan...

ANA kirjoitti...

Pakko oli osallistua (vaikka mies olenkin), mielestäni kaikki mikä on itse tehtyä ja käsin, on aina todella kaunista ja arvokasta... oli se sitten metallia taikka puuta.

Koru taikka mikä tahansa tavara joka on tehty jollekkin jota on joutunut miettimään tavaraa tehdessä on aina arvokkaampaa kuin tavara jonka voi mennä ja ostaa valmiina <3

Niin ja jos onnistaa, niin sormus on aivan mahottoman kaunis... kaunis kuin perhosen suudelma =)

ana.kuusisto@pp.inet.fi

Katrir kirjoitti...

voi, ihan mahdottoman ihana arvonta. Vaikea sanoa kumpi koruista ihanampi, ehkä kaulakoru mutta sormuskin on aivan ihastuttva.
katrir74@gmail.com

Krisse kirjoitti...

Oih mikä ihana blogi! Sattumalta eksyin ja heti upea arvonta. Olen nyt lukija joten päätin osallistua. Molemmat palkinnot ovat ihania, mutta päädyin kaulakoruun, koska sormuksen koko pelottaa. Olisi aivan upean loistava tuuri jos tuon ihanan korun voisin joskus omistaa!
krisse.peippo@gmail.com

Merituuli kirjoitti...

Ihana sormus kertakaikkisesti! Hitsi, kun itsekin osaisi/viitsisi/olisi aikaa.

Unknown kirjoitti...

Ainahan arvontaan mukaan tullaan :) lukija olen ollunna jo tovin, myös blogilistalla. Varsinkin uusiokorut sinulla eri kiinnostavia :). Ja sormus olis mun valintani.

Anonyymi kirjoitti...

Jee kiva arvonta Gesi! Erityisesti tykkään tuosta kaulakorusta. :) Aina luen sun blogia kun uusi päivitys hyppää mun fb-etusivulle. Mun suosikkeja on kaikki sellaset romanttiset korut joita teet, joissa on vaaleita hempeita kivisävyjä, ja kukkia/perhosia jne kiinnitysosissa, aina supernättejä! Viimesimmistä postauksista hauskoja oli ne kierrätysjutut missä oli kuva vanhasta ja uudesta tuunatusta korusta, kiva nähdä miten ne muutti muotoaan. ..Ainoa blogi itseasiassa mitä seuraan! :) <3 Jane

sara kirjoitti...

Enpä ole ikinä arvontoihin osallistunut, mutta jospa nyt onni suosisi :) Ihania koruja molemmat, mutta ehkäpä kauniin sormuksen sormeeni ottaisin!

SaijaLa kirjoitti...

Hienoa miten noin upeita koruja saa aikaiseksi jokapäiväisistä käyttötavaroista! Kokillehan olisi omiaan tuommoinen lusikkakoru.
Jos voitan, valitsisin nro 1, eli sormuksen, koska niitä on omassa korurasiassa niin vähän ja kuviointi on kaunis. :)

Anonyymi kirjoitti...

Jospa miekin uskaltaisin nyt osallistumaan :) Olen ollut pitkään jo lukija, mutta kommentoinut aika vähän.. Joten sanonpa nyt samalla että siulla on ihanan inspiroiva blogi! :)
Jos olisi niin hyvä onni että voittaisin, niin tuo kaulakoru olisi ihana =)
miniuscelsius@hotmail.com

Smuli kirjoitti...

Tämä osallistuu arvontaan kanssa, kauniimpi osapuoli tykkäisi varmasti sormuksesta. =)

Helmisusi kirjoitti...

Ihanaa, arvonta! Osallistun, koska tuo sormus on niin upea. Seurailen blogiasi lukijana Bloggerin kautta.
helmisusi at gmail dot com

salaisuus kirjoitti...

Minäpä osallistun myös, on taas niin ihania! Varsinkin tuo sormus, eli jos onni sattuu kohdalle niin sen tahtoisin. :)

pauliina.harkonen@gmail.com

Henna kirjoitti...

Joo mukana totta kai! Lukijanasi käyn täällä säännöllisesti. Molemmat korut on upeita!
teinite@gmail.com

Madam B.C. kirjoitti...

Liityin bloggeriin lukijaksi, check! Mainostan blogissani, check! Kommenttia kirjotellen, check! Mahdollisesta voitosta valinta? Onneksi sormuksen koko on minulle liian suuri, joten en lukkiutunutkaan ikuiseen päätösvalikoimaan, vaan voin iloiten ilmoittaa Nro Kakkosen <3

Mikäli arpaonni suosisi, minut saa kiinni paremmin kiinni blogikommentilla kuin sähköpostilla.

*pliispliispliis suosi kerrankin senkin arpaonni*

Niina kirjoitti...

Oioi, sormus on minulle liian iso, mutta hopealusikkariipus olisi mahtava! Osallistun ehdottomasti, ja jos sopiva rako tulee niin vinkkaan vielä omassa blogissakin! :)

Piijuli kirjoitti...

Ihanassa arvonnassa mukana :)
Kumpikin on hieno, mut en omista yhtään hopeasormusta, joten se olis sit nro 1 :)


pia1972 at jippii.fi

Ninni kirjoitti...

Bloggerin kautta blogiasi seuraan, kommentteja jätän =)

Ja EHDOTTOMASTI, vaikka sormus EHKÄ onkin aavistuksen verran suuri, mutta sen joka tapauksessa haluan, jos arpaonni tähän kohdalle ostuu ;)

keijukeidas@suomi24.fi

merikukka kirjoitti...

Arvonnassa mukana! Seuraan blogilistalta, mutta nyt liityin lukijaksikin. Minusta tuo sormus on hyvin kaunis, joten valitsisin sen, jos voittaisin.

Marsa kirjoitti...

Osallistun arvontaan, feissarissa tykkään ja bloggerin kautta olen lukenut jo aika kauan. :) jos voittaisin niin sormus olisi ihana. Tai kaulakoru. :) Ihan sama, molemmat ihan älyttömän ihania! :)

marsaliittus@gmail.com

Mags kirjoitti...

En saa silmiäni irti sormuksesta <3 <3 Kunpa kerrankin arpaonni suosisi!

Anonyymi kirjoitti...

Arvontaan mukaan minäkin. Ja koska olen heikkona sormuksiin ja tuo niin iski minulla silmään, niin valintani mikäli onni suosii olisi sormus.

Terveisin Hipsulainen (hipsulainen79@gmail.com)

Effi kirjoitti...

Aivan ihania nuo molemmat korut ja idea on ihan loistava! Jos nyt pitäisi valita niin kääntyisin kuitenkin riipuksen puoleen kun siihen saisi itse valita tekstin:) Sitten vaan sormet ja varpaat ristiin ja toivomaan että onni suosisi!

Niina T. kirjoitti...

Ihana! Vetää sanattomaksi! Mukana heittämällä :) Jos voittaisin, olisin sormuksen kannattaja (jos se minun nakkisormeeni mahtuu), voisi toimia jopa parin vuoden sisällä vihkisormuksena...

Taru Jäppinen kirjoitti...

Sormus on niin kaunis :)
Osallistun ehdottomasti.

Helinä kirjoitti...

Blogilistasta seuraan blogiasi, sormuksen haluaisin:-)

Anonyymi kirjoitti...

Serkku-hopea haluaisi mielellään tuon sormuksen ja aikoo kyllä lähiaikoina tilata itselleen uuden rannekorun =) Mahtavaa, että sulla on oma blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavia luomuksia Gesi! Sä olet kyllä todella taitava. Olet saanut minut käyttämään koruja (minä joka en ole niitä ennen juurikaan käyttänyt) ihan vaan, kun teet niin upeita töitä. Kiitos siitä.

Niin ja jos (ei kyllä juurikaan never ever) onnetar porkaisee niin olishan tuo sormus aivan mieletön.

Aurinkoista loppu kesää toivottaa Minna

Anonyymi kirjoitti...

Moi Gesi!

Täältä mä vuorotteluvapaalta seurailen sun blogia. Ja osallistun kaulakorun arvontaan!
Ihana blogi ja ihania koruja kaiken kaikkiaan. Edelleen toivottelen: Jatka samaan malliin!!

--Maisa

Anonyymi kirjoitti...

Mukaan mukaan sormusta tavoittelemaan! Ihani luomuksia sinulla. -tuula-

Anonyymi kirjoitti...

Ooh, upeita koruja jälleen kerran! Ehdottomasti olen mukana arvonnassa tuon hianon sormuksen toivossa:). Blogilistan kautta aktiivisena olen blogiasi seuraillut!

-Sanski-

Tiiu kirjoitti...

Jos onni osuisi kohdalle, niin sormus saisi täältä hyvän kodin. :)

tiiuihmemaassa@gmail.com

Sipu kirjoitti...

wau! sormus on kyllä tosi kaunis. Mulla on yks haarukasta tehty riipus ja lusikka riipus ehkä sopisi kokoelmaan ;) katsotaan miten käy.

Roosa kirjoitti...

Moikka! Löysin tieni tänne madam b.c:n blogista pitkän tauon jälkeen. Kiva blogi ja ihania töitä!

Sormusta tavoitellen! :)
Olipas vaikea tehdä valinta, kun molemmat niin ihania.

p.s. Läetän sähköpostilla sähköposti osoitteen.

PaulaL kirjoitti...

Mukana arvonnassa!

Bloglovinin kautta olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi, teet kyllä hienoja koruja!

Niin ja osallistun tuon sormuksen arvontaan :)

Tuuli kirjoitti...

Hei, löysin blogisi ensi kertaa toisen blogin vinkistä, ja täytyy sanoa, että UPEA blogi! Ryhdyn ehdottomasti seuraajaksi. Ja arvontapalkinnotkin ovat niin kauniita, että täytyyhän siihenkin osallistua. Voiton osuessa kohdalle, sormus miellyttäisi silmää enemmän. Sähköpostiosoitteeni on maatuainen@gmail.com.

Sari kirjoitti...

Taisin keretä :) siis arvontaan mukaan, ja sormus ois mieluinen jos arpaonni suosii :)

Ansu kirjoitti...

mä haluun ton sormuksen!

Nina kirjoitti...

Mulle kanssa tuo sormus!

hanna77 kirjoitti...

Ihana tuo kaulakoru, ja kyllä tuo sormuskin on upea!
Kiitos mahtavasta blogista :)

yurei kirjoitti...

Uutena lukijana eksyin tänne toisen seuraamani blogin listoilta, ja kyllä tämä vahvasti vaikuttaa siltä että tämäkin siirtyy bloglovin-listalleni :)
Arvontaankin osallistun mielelläni, ensimmäistä kertaa elämässä minkäänlaiseen blogiarvontaan muuten.
Molemmat korut ovat kauniita, mutta mikäli, siis erittäin vahvalla ehkällä, voitto sattuisi kohdalleni, ottaisin mielelläni vastaan tuon sormuksen :)
@: yurei@netti.fi

Tini kirjoitti...

Tahtoo ihanuuden!!
FB:stä löydät minut jos sattuisin voittamaan :)

Minna kirjoitti...

Eksyin monen mutkan kautta blogiisi ja ihastuin kovin. Ja varmasti seuraan jatkossa! Ihania koruja, minun tyylisiä. Tykkään, että vanhasta tehtään uutta ja nämä lusikka-jutut on MAHTAVIA! Ottaisin mieluusti kumman vaan, mutta lusikka-riipus kiehtoo ehkä ihan hitusen enemmän.